Hurrikaani jatkaa Cupissa

04/11/2018

Isku kohtasi Mestaruusliigaa johtavan Hurrikaani-Loimaan Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen ottelussa Pyynikillä. Isku haastoi hyvin, mutta vierasjoukkue osoittautui liian kovaksi. Hurrikaani jatkaa Suomen Cupissa 3-0 (25-18, 25-19, 25-21).

Päävalmentaja Oskar Muurisen kommentit:

”Hurrikaani näytti mitä on pallovarmuus. He eivät suotta ole liigan kärjessä. Syöttöpeli oli meillä liian virheherkkää myös leijamiehillä. Peli ei ollut huonoa, mutta virheitä tuli typeriin paikkoihin. Ne ovat pieniä asioita, mutta niitä ei ole helppo kitkeä pois. Pallovarmuudessa näkyy, että osa pojista on armeijassa ja tällä viikollakin harjoittelu jäi vähiin. Päätä ei tarvitse laittaa pensaaseen, lopputulos oli varmasti se mikä pitikin. Olisin toivonut, että olisimme pystyneet painostamaan vähän enemmän iholla muutenkin kuin kolmannessa erässä, niin olisi nähty miten Hurrikaani olisi sen kestänyt.

Rantasen Eetu tuli hyvin kentälle vastaanottoon. Haemme Hietasen Matille kaveriksi vastaanottavaa yleispelaajaa, joten keväällä sille paikalle on vahvoilla pelaaja, joka siinä onnistuu.”

Isku pelaa sunnuntaina vierasottelun Kuortaneella, ja seuraava kotiottelu on vuorossa ensi viikon lauantaina 10.11. klo 17, kun vastaan asettuu Lempäälän Kisa.