Hurrikaani maksoi kalavelkoja Iskulle

13/12/2017

[vc_row 0=””][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1196″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1195″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1194″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1193″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1192″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1190″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1191″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text 0=””]Hurrikaani-Loimaa kävi makselemassa kalavelkoja Iskulle Pyynikillä. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Isku otti voiton erin 3-1, ja nyt Hurrikaani tasasi voitot samoin eränumeroin 1-3 (18-25, 20-25, 25-23, 19-25). 

Hurrikaani aloitti vahvasti ja pääsi pelaamaan kahdessa ensimmäisessä erässä koko ajan parin pisteen johtoasemassa. Vieraiden syöttöpeli oli kovaa, ja vaikka joukkue teki kahteen ensimmäiseen erään peräti 15 syöttövirhettä ja vain viisi ässää, Isku ei päässyt peliin kiinni. Iskun syöttöpeli oli puolestaan heikkoa kahdessa ensimmäisessä erässä, ja Hurrikaani-passari Maksim Buculjevic pääsi pyörittämään peliä vapaasti.

Kolmannessa erässä Isku paransi omaa syöttöpeliään, ja se näkyi heti tuloksessa. Hurrikaanin vastaanotto heikkeni ja sitä myöten hyökkäyspeli. Suurin ero tilastoissa oli hyvän vastaanoton jälkeisissä hyökkäyksissä, joista Hurrikaani tappoi pallon 70 % teholla, kun taas Iskun vastaava lukema oli 58 %. Heikomman vastaanoton jälkeen joukkueiden peli oli huomattavasti tasaväkisempää.

Neljännessä erässä Hurrikaani onnistui taas pääsemään heti erän alkupuolella johtoasemaan. Parin pisteen etumatka oli vieraille eduksi, ja neljäs erä ja täydet kolme pistettä menivät loimaalaisille.

Isku aloitti kahden liberon taktiikalla, mutta kolmannesta erästä eteenpäin Niko Lintula sai jäädä yksin hoitelemaan liberon tonttia. Ottelun torjuntakuningas oli Ilari Toimela, joka tällä kertaa pelasi toisen keskimiehen paikalla. Edellisessä ottelussa yleispelaajana pelannut Toimela otti neljä torjuntaa ja hyökkäsi 67 % teholla ilman virheitä.

Hurrikaani pääsi tällä kertaa pelaamaan ykkösmiehityksellään lukuunottamatta liberon tonttia. Jesse Mäntylä oli poissa kokoonpanosta, ja hänen paikallaan tuurasi entinen iskulainen, Tapio Toiviainen.

Seuraavaksi Isku kohtaa Vantaa Ducksin tärkeässä vierasottelussa keskiviikkona 20.12. klo 18.30. Molemmat joukkueet kamppailevat viimeisestä pudotuspelipaikasta, joten pisteistä tullaan varmasti käymään Vantaalla kova taisto.

Parhaiden pelaajien kommentit:

Ilari Toimela, Isku:
Paikka kuin paikka niin sinne mennään täysillä. Joukkueelle pelataan, niin kaikki annetaan oli pelipaikka mikä hyvänsä. Kolmannessa erässä syöttö pysyi hyvin kasassa, mutta kahdessa ensimmäisessä
erässä syöttöpeli oli aika kamalan näköistä.  

Maksim Buculjevic, Hurrikaani:
Me pelasimme hyvän ottelun. Meillä oli vähän ongelmia kolmannessa erässä side out -pelissä, uskon että hävisimme kolmannen erän sen vuoksi. Teimme paljon virheitä syötössä. Yritämme painostaa syötöllä, ja uskon että seuraavassa pelissä syöttöpelimme on parempaa.

Valmentajien kommentit:

Oskar Muurinen, Isku:
Oli mielenkiintoinen peli. Meidän teemalla oli lupa yrittää syöttää ylikovaa syöttöä, eikä se ollut kovin kauniin näköistä kahdessa ensimmäisessä erässä. Päästimme kaverin karkuun alussa ja sitten olimme siinä syöttömyllyssä. Saamme katsoa peiliin syöttämisen kanssa, kaksi ensimmäistä erää oli ihan hirveää. Kaksi seuraavaa erää oli parempaa, ja niissä olimmekin pelissä kiinni.

Lauri Rantanen, Hurrikaani:
Syöttömylly jauhoi. Olimme muutaman pisteen edellä, niin peli kesti vaikka tuli syöttövirheitä. En tiedä teimmekö kolmannessa erässä liian vähän syöttövirheitä, kun hävisimme sen erän, jolloin teimme vähiten syöttövirheitä. Kolmannessa erässä Iskun side out -peli toimi, meidän ei.

Parhaat pelaajat: Maksim Buculjevic, Hurrikaani ja Ilari Toimela, Isku

LähiTapiola -pisteet:
3 Antti Ropponen, Hurrikaani
2 Maksim Buculjevic, Hurrikaani
1 Joel Laakso, Isku

Iskun nälkäisin pelaaja, Panimoravintola Plevnan palkinto: Niko Lintula

Parhaat pisteidentekijät:
Isku: Mika Mäntylä 16/+5, Matti Hietanen 14/+5, Ilari Toimela 8/+6
Hurrikaani: Max Staples 20/+4, Antti Ropponen 19/+12, Matti Oivanen 12/+9

Hyökkäys: 51% vs. 56 % (Isku-Hurrikaani)
Vastaanotto:
47% vs. 46%
Torjunnat:
7 vs. 5
Ässät: 3 vs. 9

Tilastot: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=1063&ID=31&CID=0&PID=0[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/k8YdcC6K-Pk”][/vc_column][/vc_row]