Hyvä vastaanotto- ja hyökkäyspeli KaVe-voiton avaimena

21/01/2019

Isku kaatoi Karhulan Veikot Pyynikillä erälukemin 3-1 (25-22,25-16,21-25,25-16). Ottelu näytti olevan tulossa kotijoukkueelle suoraan 3-0, mutta sitten KaVe käytti hyväkseen Iskun heikompaa vaihetta ja onnistui nappaamaan yhden erävoiton.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentit:

”Tämä oli meille hyvä opetus siitä, ettei peli itsestään tule. Vähän menee omaankin piikkiin kolmannen erän tappio, olisi ehkä pitänyt vaihtaa äijiä aikaisemmin. Vastaanotto- ja hyökkäyspeli oli taas hyvää, ainoastaan kolmannessa erässä KaVe pääsi siihen vähän kiinni. Puolustaminen oli tänään kauttaaltaan huonoa, siihen keskitytään ensi viikolla treeneissä. Keskeltä pelasimme hyvin, Tatun (Härkönen) hyökkäys oli hyvää. Torjunta ei tullut paljon, mutta se johtui osittain siitä, että KaVe hyökkäsi fiksusti, ja meidän olisi pitänyt puolustaa niitä palloja paremmin peliin.”

Iskun parhaana pelaajana palkittiin Tatu Härkönen ja KaVen parhaana Marko Määttänen. Iskun kokoonpanoon on tullut pieniä muutoksia, kun yleispelaaja Ilari Toimela siirtyi farmisopimuksella VaLePan kokoonpanoon. Ilari saatetaan nähdä vielä Pyynikilläkin, mutta sunnuntaina hänen paikallaan yleispelaajana pelasi Eetu Rantanen.

Parhaat pelaajat: Tatu Härkönen (Isku) ja Marko Määttänen (KaVe)
Iskun nälkäisin pelaaja, Panimoravintola Plevna: Matti Hietanen

Ensi sunnuntaina 27.1. klo 17 Iskun vieraaksi Pyynikille saapuu Nurmon Jymy sekä viime kaudella Iskussa pelannut hakkuri Mika Mäntylä. Jymy taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta, ja on tällä hetkellä kahdeksantena, tasapisteissä seuraavana tulevan NaPan kanssa. Isku johtaa tällä hetkellä sarjaa pisteen erolla Karelian Hurmokseen.

Kuvat: https://iskuvolley.kuvat.fi/kuvat/