Isku aloitti voittoisasti Pietarissa

16/08/2017

Isku aloitti voitolla Platonovin kansainvälisen muistoturnauksen Pietarissa. Isku päihitti isäntäjoukkue Avtomobilistin erin 3-2 (29-27, 18-25, 25-19, 21-25, 15-13).

– Ottelussa oli hyviä ja huonoja pätkiä, ja aamun matkustus näkyi vielä. Erityisen hyvää oli, että kaikki kävivät kentällä ja kantoivat kortensa kekoon. Meillä oli lisäksi 17-vuotias venäläiskaveri kolmantena keskitorjujana, hän on koko turnauksen ajan näyttämässä taitojaan ja selviytyi hyvin arvosanoin, päävalmentaja Oskar Muurinen kertoi.

Iskun lohkossa pelaavat lisäksi MGTU Moskova (Venäjä) ja Yaroslavich, Yaroslavl (Venäjä). Toisessa lohkossa pelaavat Zenit Pietari (Venäjä), Belogorie Belgorod (Venäjä), Stroitel Minsk (Valko-Venäjä) ja Dynamo Leningrad (Venäjä).

Turnaus järjestetään tänä vuonna kymmenennen kerran, ja Isku on ollut mukana joka vuosi.

Iskun otteluohjelma:

To 17.8. MGTU Moskova (Venäjä) – Isku
Pe 18.8. Yaroslavich, Yaroslavl (Venäjä) – Isku
La 19.7. Sijoitusottelut

Iskun joukkue Platonovin turnauksessa:

Pelaajat: Matti Hietanen (yp.), Tomi Mutka (yp.), Paavo Korhonen (yp.), Ilari Toimela (yp.), Nico Nurmesniemi (yp.), Tatu Härkönen (kt.), Nuutti Niinivaara (kt.), Mika Mäntylä (h.), Einari Koivisto (h.), Niko Lintula (l.), Joel Laakso (p.) seka joukkuetta auttamassa turnauksessa Mauri Kurppa (p.)

Päävalmentaja Oskar Muurinen, valmentaja Marko Järvenpää, joukkueenjohtaja/huoltaja Juha Salmela, manageri Timo Kivi