Isku antoi kaikkensa Pielavedellä

18/02/2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Rantaperkiön Isku antoi kaikkensa Sampo Volleyta vastaan Pielavedellä. Kotiin ei saatu kuitenkaan tuomisiksi muuta kuin mustelmia, sillä Sampo vei ottelun erävoitoin 3-0 (25-23, 25-18, 25-23).

Ensimmäinen erä oli tasainen, vaikka Sammon syöttö tuotti tamperelaisille vaikeuksia. Isku teki suurimman osan vastaanottovirheistään ensimmäiseen erään, mutta silti Sampo ei päässyt missään vaiheessa karkuun. Toinen erä alkoi niin ikään tasaisena, mutta erän puolessa välissä Sampo pääsi tekemään hieman eroa. Kolmannessa erässä Isku aloitti vahvasti, ja eteni jopa kuuden pisteen johtoon. Sampo ei kuitenkaan tästä säikähtänyt, vaan kiri vieraiden etumatkan ja ratkaisi ottelun.

– Hyvätasoinen lentopallo-ottelu oli molemmin puolin, vaikka erävoitot jäivätkin taas saamatta. Sillä teemalla lähdettiin peliin, että kaikkemme annetaan, kun on viimeinen peli Sampoa vastaan Pielavedellä. Taistelimme viimeiseen asti, otettiin mustelmia, vähän räksytettiin ja oltiin tunteella mukana. Penkit ja mainostaulut lentelivät molemmin puolin, Iskun valmentaja Oskar Muurinen sanoi.

Sampo Volley yhdistyy kauden jälkeen LEKA Volleyn kanssa, joten kyseessä oli todennäköisesti Iskun viimeinen ottelu Sampoa vastaan. Ottelu pelattiin Sammon perinteisessä kotisalissa Pielavedellä, jossa Isku on käynyt monia kovia vääntöjä Sampoa vastaan.

Seuraavaksi Isku pääsee rauhassa valmistautumaan Mestaruusliigan viimeisiin otteluihin. Seuraava ottelu on tiistaina 27.2. klo 18.30 Akaa Volleyta vastaan Pyynikillä. Iskun ja Akaan kauden viimeinen kohtaaminen saattaa hyvinkin ratkaista joukkueiden sijoituksen, sillä tällä hetkellä Akaa on sarjassa viimeisenä kaksi pistettä toiseksi viimeisenä olevan Iskun perässä.

– Tällä hyvällä fiiliksellä suunnataan kohti Akaa-peliin. Yritämme ajatella, että se on vain yksi peli muiden joukossa ja välttää liiat paineet, valmentaja Muurinen sanoi.

 

Parhaat pisteidentekijät:
Sampo: Andrus Raadik 20/+13, Eetu Häyrinen 19/+10, Timo Leikas 11/+3
Isku: Matti Hietanen 18/+11, Mika Mäntylä 16/+5, Tatu Härkönen 6/+4
Hyökkäys: 46% vs. 40 % (Sampo-Isku)
Vastaanotto:
59% vs. 51%
Torjunnat:
14 vs. 9
Ässät: 10 vs. 4

Tilastot: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=1202&ID=31&CID=0&PID=0[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]