Isku avasi kauden voitokkaasti

18/09/2018

Isku avasi 1-sarjakauden voitokkaasti kotisalissaan Pyynikillä. Sunnuntaisessa sarja-avauksessa kaatui rovaniemeläinen Napapiirin Palloketut selkein erälukemin 3-0 (25-21,25-9,25-15).   

– Pojista näki, että he ovat odottaneet pelaamaan pääsyä. Tämä oli meille hyvä avaus, näimme missä olemme menossa. Suurin muutos viime kauteen Mestaruusliigassa on, että olemme ennakkosuosikkeja tai ainakin vahvoilla useimmissa peleissä, ja meidän täytyy osata viedä peliä. Vastus tulee kovenemaan tästä heti seuraavissa otteluissa, valmentaja Oskar Muurinen sanoi.

Isku kohtaa seuraavaksi vieraissa Nurmon Jymyn ensi sunnuntaina, ja seuraavina viikonloppuina ovat vuorossa TUTO Volley ja Kyky-Betset. Seuraavan 1-sarjan kotiottelunsa Isku pelaa vasta sunnuntaina 14.10., jolloin vastassa on viime kevään karsintavastustaja Karelian Hurmos.  

Lokakuun aikana Isku pääsee pelaamaan Pyynikillä myös Suomen Cupin ottelun, johon vastustajaksi arvottiin viime kauden Cup-finalisti Hurrikaani-Loimaa. Ottelun ajankohta selviää myöhemmin.  

– Suomen Cup tulee olemaan pieni porkkana jätkille tähän syksylle. Siinä on toisella joukkueella vain voitettavaa ja toisella vain hävittävää. Me voimme vain nauttia pelaamisesta, valmentaja Muurinen sanoi. 

Tilastot

Kuvat: Pertti Flinck