Isku hakee toista peräkkäistä kotivoittoa

01/02/2018

[vc_row 0=””][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1288″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text 0=””]Isku kohtaa rovaniemeläisen Team Lakkapään sunnuntaina 4.2. klo 17.00 Pyynikin palloiluhallissa. Isku taistelee yhä paikasta pudotuspeleihin ja liigakarsintojen välttämisestä. Edellisessä kotiottelussa tullut kevään ensimmäinen voitto antoi lupaavaa suuntaa runkosarjan viimeisille otteluille. 

Isku ja Lakkapää kohtasivat edellisen kerran tammikuun alussa Rovaniemellä. Isku pelasi vieraissa kohtuullisen hyvän ottelun, mutta jäi vielä ilman palkintoa. Lakkapää voitti kotiottelunsa erälukemin 3-1.  

Varsinkin Lakkapään keskihyökkäys aiheutti Iskulle ongelmia vieraskentällä. Kahdessa ensimmäisessä erässä Isku sai vastustajan vastaanottoa rikki ja otti myös yhden erävoiton, mutta Miikka Lemolan vahvistettua Lakkapään vastaanottoa tämä ei enää onnistunut.  

Lakkapäällä on peräti viisi ulkomaalaispelaajaa: passari Joshua Mckay, keskitorjujat Daniel Grant ja Robert Walsh, hakkuri Casey Schouten ja libero Gabriel Domencus. Hakkuri Schouten on tällä hetkellä pistepörssin kakkosena 403 pisteellä, mutta edellisessä ottelussa Iskua vastaan pistetilastoissa komeilivat keskimiehet Grant ja Walsh.  

Edellisissä otteluissaan Lakkapäällä on ollut ongelmia. Rovaniemeläiset ovat hävinneet kolme edellistä ottelua: ensin Tiikereille ja Hurrikaanille kotonaan ja sitten Oulun Ettalle vieraissa. Edellisen ottelun jälkeen valmentaja Henri Tuomi oli tyytymätön pelaajien sitoutumiseen pelityyliin ja peli-ilmeeseen.  

Isku otti edellisessä kotiottelussaan kaivatun voiton Vantaa Ducksista erin 3-2. Vieraissa joukkue hävisi viime sunnuntaina Raision Loimulle, ja ennen Lakkapää-ottelua Isku kohtaa vielä LEKA Volleyn Kuopiossa perjantaina 2.2. 

– Ei tule helppoa viikonloppua, mutta sillä tavalla rakennetaan viikon ohjelma, että molemmat ottelut klaarataan. Perjantain ottelusta tulee varmasti haastavampi, sunnuntaille ehdimme kyllä palautua. Nyt suunta on uutta viikkoa kohti, valmentaja Muurinen kommentoi Loimu-ottelun jälkeen.  

Ottelu: Rantaperkiön Isku vs. Team Lakkapää, Rovaniemi
Aika: su 4.2. klo 17
Paikka: Pyynikin palloiluhalli, Ammattikoulunkatu 20, Tampere
Ennakkoliput: https://www.zupticket.com/rantaperkion-isku-vs-team-lakkapaa-18840.html  

Kiinnostavia lukuja:
Sijoitus sarjassa: 10 vs. 6 (Isku vs. Lakkapää)
Voitot-tappiot: 4-18 vs. 21-11
Hyökkäysprosentti: 43 vs. 46
Ässät/erä: 0,8 vs. 1,4
Torjuntapisteet/erä: 1,9 vs. 2,4
Joukkueiden keski-ikä: 23v. vs.  

Seuraa: Ulkomaalaispelureiden lisäksi Lakkapään riveistä löytyy myös muutamia kiinnostavia kotimaisia pelaajia. Miikka Lemola ja Jouni Palokangas ovat pelanneet myös Iskussa. Lemola liittyi Iskun kokoonpanoon aikoinaan samaan aikaan yhä kotijoukkueen paidassa pelaavan Tatu Härkösen kanssa.  

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]