Isku haki kolme pistettä Rovaniemeltä

18/11/2018

Isku kävi hakemassa Rovaniemeltä kolme pistettä, kun Napapiirin Palloketut kaatui lauantaina suoraan 3-0 (25-19, 25-22, 25-12). Samalla joukkue ehti käydä amerikkalaiskeskitorjuja Tim Lourichin iloksi tapaamassa myös joulupukkia.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentit:

”Kolme pinnaa käytiin hakemassa Rovaniemeltä, mikä oli tavoitekin. Aamuyöllä puoli kolmen aikaan lähdimme eilen köröttelemään junalla Rovaniemelle, yhdeltätoista olimme perillä ja ehdimme vielä ennen peliä käydä näyttämässä meidän Amerikan poikaa joulupukille. Ilmeisesti poika toivoi pukilta kolmea pinnaa, ja se sitten tipahti pussiin tuliaisiksi meille. Peli oli sellaista pikkuisen hakemista ja laiskanpulskeaa siihen alkuun, niin kuin vähän olettaa saattoikin valvomisen ja junamatkan jälkeen. Sitten tehtiin asioita pikkuisen paremmin kolmannessa erässä pitkän erätauon jälkeen. Pojat toteuttivat niitä juttuja, joista erätauolla juteltiin, ja kolmas erä olikin sitten yhtä maalia erän alusta erän loppuun. Pisteet jakautuivat tasaisesti, ja varsinkin kolmannessa erässä syöttö alkoi purra. Vastaanotto oli ihan ok, joskaan emme päässeet keskeltä ihan niin paljon roiskimaan mitä oli tavoite.

Seuraavaksi kova Itä-Suomen kiertue, Maaningan Mahti ja Joensuun Hurmos, ja näyttää siltä, että Pirkkalan lennosto pitää huolen siitä, ettei saada puolta porukkaa Itä-Suomeen mukaan. Pojilla alkaa Pirkkalassa loppusota, joten voi olla vähän repaleisella rosterilla joudumme lähtemään matkaan.”

Iskun parhaana palkittiin passari Joel Laakso.

Seuraavaksi Isku kohtaa vieraissa lauantaina 24.11. Maaningan Mahdin ja sunnuntaina 25.11. Karelian Hurmoksen.