Isku haki pisteen vieraskentältä

02/02/2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Isku aloitti vahvasti Kuopiossa LEKA Volleyta vastaan, mutta joutui lopulta tyytymään yhteen pisteeseen. LEKA onnistui kääntämään pelin pitkän erätauon jälkeen ja vei ottelun lopulta erin 3-2 (16-25, 20-25, 25-18, 25-22, 15-12).

– Vähän harmittaa taas pelin jälkeen, pojille olisi suonut tästä voiton.  Me pelasimme alkuun tasapainoisimmat peräkkäiset erät tällä kaudella. Pitkän erätauon jälkeen Kaislasalo ja Koci löysivät hyppysyöttönsä ja se rikkoi meidän vastaanoton. Samalla me aloimme vähän varmistelemaan syöttöruudussa, Iskun valmentaja Oskar Muurinen kertoi.

Iskun hakkuri Mika Mäntylä ja yleispelaaja Matti Hietanen iskivät komeat hyökkäyslukemat, ja myös torjuntapelissä Isku oli Kuopiossa vahvoilla.

– Mauri (passari Kurppa) rakensi hyvin peliä, ja Masa (Hietanen) ja Mika (Mäntylä) tekivät hyvän iltapuhteen. Huonoja pätkiäkin oli vielä pelissä, mutta oli jotain hyvääkin, Muurinen totesi.

Seuraavaksi Isku kohtaa sunnuntaina 4.2. klo 17 kotikentällään Pyynikillä Team Lakkapään Rovaniemeltä.

– Toivon, että tästä pelistä säilytetään sunnuntaille fokus ja peli-ilme, ja rohkeus syöttöpelissä. Syöttöpelin pitää olla riskirajoilla, jotta saamme Lakkapään keskipelin kuriin. Nyt yritämme palautua, ja toivottavasti saadaan tästä nälkää ja raavitaan lisää pisteitä sunnuntaina, Oskar Muurinen sanoi.

Parhaat pisteidentekijät:
LEKA Volley: Samuli Kaislasalo 22/+7, Jan Helenius 21/+16, Redi Koci 21/+12
Rantaperkiön Isku: Matti Hietanen 28/+21, Mika Mäntylä 27/+21, Ilari Toimela 8/+8
Hyökkäys: 47% vs. 47 % (LEKA-Isku)
Vastaanotto: 55% vs. 52%
Torjunnat: 7 vs. 11
Ässät: 9 vs. 3

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]