Isku haki vierasvoiton Nurmosta

24/09/2018

Isku kohtasi kauden ensimmäisessä vierasottelussa Nurmon Jymyn, ja haki toisen voittonsa erälukemin 3-1 (22-25, 25-23, 25-20, 25-15).

─ Pelin alku oli vähän nuhainen, ja lähdimme vähän erilaisella kokoonpanolla tänään liikenteeseen. Ei oikein löytynyt sellaista pelimeininkiä alkuun, vaan piti sytytellä. Nurmo tuli hyvin peliin, syötti rohkeasti ja kaivoi palloja. Toisen erän loppupuolesta saatiin vähän jujusta kiinni, ja sen jälkeen hallittiin ja vietiin peliä. Vastaanottopeli toimi hyvin, mutta syöttöpeli oli pehmeää ja siinä on ehkä eniten petrattavaa. Samoin torjunta- ja puolustuspelissä riittää edelleen viilattavaa. Niitä hommia petrataan, ja tästä eteenpäin kohti ensi viikonlopun TUTO-peliä. Siellä on vastus sitten eri luokkaa, niin nähdään vähän missä mennään, valmentaja Oskar Muurinen kommentoi pelin jälkeen.

Iskun aloituskokoonpano oli passari Ossi Mäkinen, yleispelaajat Nico Nurmesniemi ja Matti Hietanen, keskitorjujat Rami Rekomaa ja Valtteri Välkky, hakkuri Paavo Korhonen ja libero Aleksi Mutka. Pelin aikana Ilari Toimela tuli toiseksi keskitorjujaksi Valtteri Välkyn paikalle, Simo Puttonen korvasi Nico Nurmesniemen ja Joel Laakso tuli passariksi Ossi Mäkisen paikalle.

Iskun parhaana pelaajana palkittiin passari Joel Laakso.