Isku ja Ducks kamppailevat tärkeistä pisteistä keskiviikkona

19/11/2017

[vc_row 0=””][vc_column width=”3/4″][vc_column_text 0=””]Iskulla on edessään kolmen kovan ottelun viikko. Ensimmäiseksi edessä on Mestaruusliigaottelu Pyynikillä Vantaa Ducksia vastaan keskiviikkona 22.11. klo 18.30.

Vantaa Ducks on aloittanut liigan tiivillä ottelutahdilla, ja on ehtinyt pelata neljä ottelua Iskua enemmän. Voittoja vantaalaiset ovat kuitenkin napanneet vasta yhden, marraskuun alun kotiottelusta Kokkolan Tiikereitä vastaan. Ducks on kärsinyt kauden alussa loukkaantumisista, mutta tilanne helpottui hieman, kun ykköspassari Bálint Magyar palasi sairaslomalta takaisin kokoonpanoon.

– Ducks on kova porukka. He ovat pelanneet paljon pelejä, ja rosteri on jonkun verran elänyt. Varmasti tulee kova taistelu pisteistä. Keskiosasto on heidän vahvuutensa. Meidän pitää saada heidän vastaanottoaan rikki, jotta saamme keskipeliä häirittyä, Iskun valmentaja Oskar Muurinen arvioi.

Isku otti kauden toisen voittonsa viime tiistaina Hurrikaani-Loimaata vastaan. Isku onnistui monissa asioissa, jotka olivat olleet heikkoja edellisissä otteluissa, ja itseluottamus kasvoi taas nuorilla pelaajilla.  Varsinkin hakkuri Einari Koivisto ja passari Joel Laakso onnistuivat voitto-ottelussa.

– Pääsimme näyttämään mihin pystymme, ja voitto nostatti mielialaa ja itseluottamusta. Jokainen jätkä tietää, että meillä on tärkeät pelit edessä ja meillä on hyvät mahdollisuudet lähteä jatkamaan siitä mihin viime viikolla jäimme, Muurinen ennakoi.

Iskun kokoonpanosta puuttuu vielä sormivammasta toipuva Nico Nurmesniemi, mutta hakkuri Mika Mäntylä on palannut parin viikon tauon jälkeen takaisin harjoitusvahvuuteen ja on kokoonpanossa taas keskiviikkona.

Seuraava Mestaruusliigaottelu pelataan jo torstaina 23.11. vieraissa Raision Loimua vastaan, ja viikon päättää Suomen Cupin puolivälieräottelu Vammalan Lentopalloa vastaan Pyynikillä sunnuntaina 26.11. klo 17.00.

Kiinnostavia lukuja:

Sijoitus sarjataulukossa: 8. vs. 10 (Isku-Ducks)
Voitot-tappiot: 2-6 vs. 1-11
Hyökkäysprosentti: 43% vs. 46%
Ässät/erä: 1,0 vs. 1,2
Torjuntapisteet/erä: 1,7 vs. 1,9
Joukkueiden keski-ikä: 23v. vs. 23 v.

Seuraa: Keskipelaajat Alpár Szabó ja Lassi Nurminen ovat olleet Ducksin vahvuus, mutta miten käy Pyynikillä? Isku pyrkii saamaan vieraiden vastaanottoa hajalle, ja aiemmissa otteluissa kotijoukkueen syöttöruudussa ovat kunnostautuneet varsinkin keskipelaaja Tatu Härkönen ja hakkuri Einari Koivisto.

Ottelu: Rantaperkiön Isku vs. Vantaa Ducks
Aika: Ke 22.11. klo 18.30
Paikka: Pyynikin palloiluhalli, Ammattikoulunkatu 20, Tampere
Ennakkoliput: https://www.zupticket.com/ [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]