Isku ja Tampereen Seudun Toimihenkilöt Pro ry yhteistyöhön

02/12/2017

[vc_row 0=””][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1139″ img_size=”large”][vc_single_image image=”1143″ img_size=”large”][vc_single_image image=”1144″ img_size=”large”][vc_single_image image=”1145″ img_size=”large”][vc_single_image image=”1146″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text 0=””]Rantaperkiön Isku ja Ammattiliitto Pron yhdistys Tampereen Seudun Toimihenkilöt Pro ry ovat  tehneet kumppanuussopimuksen, jonka tarkoituksena lähentää Rantaperkiön Isku ry:n harrastus- ja kilpailutoimintaa Tampereen Seudun Toimihenkilöt Pro ry:n jäsenistöön.

Sopimuksen perusteella Tampereen Seudun Toimihenkilöt Pro ry ostaa lippuja Iskun lentopallon Mestaruusliigan otteluihin jäsenistölle luovutettavaksi ja lisäksi kaikilla Pron jäsenillä on oikeus ostaa Iskun otteluihin lippuja jäsenetuhintaan. Hieman syvemmälle sopimuksessa mennään, kun Isku järjestää sopimuksen puitteissa yhdistyksen jäsenille tutustumistilaisuuksia lentopallovalmennukseen ja ohjattuja tilaisuuksia yhdistyksen jäsenille harrastuslentopalloon.

Sopimus kattaa myös mahdollisuuden muuhun harrastusliikuntaan. Naisvoimistelu on lentopallon ohella Iskun vahvoja toiminta-alueita. Sopimuksen puitteissa mahdollistetaan yhdistyksen jäsenille osallistuminen kaikkeen harrastustoimintaan samoin ehdoin kuin Iskun jäsenille.

– Tietääksemme tällaista kumppanuussopimusta ei ole aiemmin tehty urheiluseuran ja ammattiliiton yhdistyksen välillä. Kyse on paljon laajemmasta kuin vain sponsorisopimuksesta. Toivomme, että Pron jäsenistöstä löytyy uusia jäseniä myös Iskulle,  toteaa Rantaperkiön Isku ry:n puheenjohtaja Aira Ikonen.

– Lentopallolle sopimus on tärkeä päänavaus ammattiliittojen suuntaan. Yhteistyösopimuksen kautta toivomme, että lentopallo ja erityisesti Isku saa uusia ystäviä, sanoo Isku-Volley ry:n puheenjohtaja Kari Kallio.

– Ammattiliitto Prolle on tärkeää edistää jäsenistön liikuntaharrastusta ja hyvän työkunnon ylläpitoa. Kumppanuussopimus on uusi avaus ja avaa laajemmat mahdollisuudet jäsenistön liikuntaharrastusten ylläpidolle, toteaa Pron 1. varapuheenjohtaja Kristiina Lindroos.

– Tampereen Seudun Toimihenkilöt Pro ry on Pron puolelta ollut tässä päänavaajana. Ajatus on syntynyt Pron edustajien ja Iskun edustajien yhteisissä neuvotteluissa. Liikunnan harrastusmahdollisuuksien laajentaminen on tärkeä lisäarvo jäsenistölle. Kiinnostusta on, kuten tänään näemme, toteaa paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Jukka Laitinen.

 

Rantaperkiön Isku ry on vuonna 1911 perustettu tamperelainen urheiluseura, jonka lajit ovat lentopallo, voimistelu ja harrasteliikunta. Isku on pisimpään yhtäjaksoisesti Lentopallon Mestaruusliigassa ja sen edeltäjissä pelannut seura. Seuralla on kilpailu- ja harrastetoimintaa sekä lentopallossa että voimistelussa eri ikäluokissa.
www.rantaperkionisku.com

 

Ammattiliitto Pro – yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista. Ammattiliitto Pron jäseniä ovat yksityisen sektorin koulutetut esimiehet ja asiantuntijat alaan katsomatta.

Ammattiliitto Pro on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsenliitto.
www.proliitto.fi

[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=ZCByK0JyVEk”][/vc_column][/vc_row]