Isku joutui Hurrikaanin syöttömyllyyn

20/01/2018

[vc_row][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Isku sai kylmää kyytiä lauantai-iltana Loimaalla. Hurrikaani laittoi Iskun odotettuun syöttömyllyyn, ja vei ottelun suoraan 3-0 (25-14, 25-16, 25-14).  

– Kyllä siinä kävi niin, että meidän vastaanottomme syötettiin rikki. Pelin alussa vielä jaksoimme siitä huolimatta pelata kärsivällisesti, mutta sitten alkoi tulla torjuntaan lyöntejä ja tyhmiä hyökkäyksiä. Hurrikaani pelasi hyvin, mutta olisin toivonut, että olisimme jaksaneet pelata kärsivällisesti. Siinä on meillä peiliin katsomisen paikka, Iskun valmentaja Oskar Muurinen sanoi.  

Ensimmäinen erä alkoi tasaisena tilanteeseen 11-11 asti. Sen jälkeen kotijoukkueen syöttöruutuun asteli Tomi Rumpunen ja sen jälkeen Matti Oivanen, ja tilanne oli pian 21-12. Toisessa erässä suurinta tuhoa syöttöruudussa teki passari Maksim Buculjevic, ja piste-ero pääsi taas karkaamaan suureksi. Kolmas erä oli niin ikään kotijoukkueen näytöstä.  

Isku joutui lähtemään otteluun ilman flunssaista passariaan Mauri Kurppaa, ja myös yleispelaaja Tomi Mutka oli vasta tervehtynyt flunssasta. Mutka pelasikin liberona, ja hänen paikallaan toisena yleispelaajana pelasi Nico Nurmesniemi.  

– Nico pystyi hoitamaan leiviskänsä ihan hyvin vastaanotossa ja pelasi myös hyökkäykset maltilla. Hän oli tänään paras meidän hyökkääjistämme, Muurinen sanoi.  

Kovin pitkäksi aikaa Isku ei Hurrikaani-tappiota ehdi jäädä miettimään, sillä huomenna on edessä tärkeä kotiottelua Vantaan Ducksia vastaan. Ducks taistelee Iskun tavoin viimeisestä pudotuspelipaikasta, ja on tällä hetkellä sarjataulukossa kaksi pistettä Iskun edellä. 

– Tämän päivän peli jätettiin Loimaan liikuntahallille. Huomenna on tärkeä peli, ja nyt keskitytään siihen, valmentaja Muurinen vahvisti kotimatkalta.  

Parhaat pisteidentekijät:
Hurrikaani-Loimaa: Matti Oivanen 12/+11, Tomi Rumpunen 11/+10, Antti Ropponen 11/+5
Rantaperkiön Isku: Mika Mäntylä 8/-4,  Matti Hietanen 7/-7, Nico Nurmesniemi 6/+2

Hyökkäys: 51% vs. 26% (Hurrikaani-Isku)
Vastaanotto: 53% vs. 41%
Torjunnat: 11 vs. 3
Ässät: 6 vs. 2 

http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=1090&ID=31&CID=0&PID=0  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]