Isku kierrätti pelaajia ja siirtyi runkosarjan kärkeen

03/03/2019

Isku nappasi voiton viikonlopun ensimmäisestä ottelusta, kun yhteistyöseura VaLePan kakkosjoukkue kaatui erälukemin 3-0 (25-15, 25-15, 28-26) Pyynikillä. Samalla Isku nappasi runkosarjan ykköspaikan takaisin itselleen. Isku on kolme pistettä edellä kakkosena olevaa Hurmosta, joten mahdollisuudet ovat hyvät runkosarjan voittoon, kun molemmilla kärkijoukkueilla on jäljellä enää kaksi ottelua.

 Isku kierrätti lauantain kotiottelussa pelaajia, sillä sunnuntaina on vuorossa vielä toinen ottelu. Isku kohtaa toisen paikallisvastustajansa Aitolahden Riennon Hervannan vapaa-aikatalolla klo 16.00.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentti:

─ Kaksi ensimmäistä erää meillä oli peli hyvin hallussa, mutta kolmannessa erässä fokus ei ihan pysynyt ensimmäisissä palloissa. Ne pallot näyttivät sitten kolmannen erän suunnan. Olimme siinä erässä selkeästi perässä, mutta teimme lopussa hienon nousun aika kaukaa. Tämän päivän teemana oli pitää syötössä hyvä paine, ja siinä onnistuimme tosi hyvin. Kaksi ensimmäistä erää myös puolustimme hyvin, mutta kolmannessa erässä alkoi fokus puolustamiseenkin vähän hajota, ja hyökkäyksessä emme olleet ihan niin aggressiivisia hyvissä paikoissa kuin olimme ennakkoon puhuneet. Tärkein asia oli, että viime aikoina vähemmän pelanneet saivat peliaikaa ja suoriutuivat siitä kunnialla. Samalla saimme vähän kierrätettyä viikonlopun kuormaa. Mäkisen Ossi pelasi passarina oikein rohkean, hyvän pelin. Joel Laakso ja Paavo Korhonen tulivat kolmannen erän lopussa penkiltä vähän piristämään vaihtopallopeliä, ja Härkösen Tatu tuli takomaan meille tärkeän syöttövuoron, jolla saimme käännettyä erän kotiin. Huomenna on heti päivä uusi, ja olen tyytyväinen tämän viikonlopun ensimmäisen ottelun saldoon.