Isku menetti voiton viime hetkillä

23/11/2017

[vc_row 0=””][vc_column width=”3/4″][vc_column_text 0=””]

Isku taisteli viisieräisen ottelun Raision Loimua vastaan vieraissa, mutta menetti voiton aivan viime hetkillä. Loimu vei ottelun lopulta erin 3-2 (23-25, 25-23, 22-25, 25-18, 15-13).

Tappio viidennessä erässä oli Iskulle toinen perättäinen kahden päivän sisään.

Lohtuna on kuitenkin piste Mestaruusliigan sarjanelosta vastaan. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Tampereella Isku jäi kokonaan ilman palkintoa.

– Meille tarjottiin voittoa. Hävisimme viidennen erän lopussa viisi pistettä putkeen, joten sen suhteen täytyy katsoa peiliin. Meillä oli koko peli hanskassa neljännen erän notkahdusta lukuunottamatta. Toinen eräkin oli ihan näpeissä, ja kolmannessa erässä tehtiin hieno nousu erän loppupuolella. Harmittaa poikien puolesta, ettei voitettu, sillä henkisellä puolella voitolla ja tappiolla on iso ero, Iskun valmentaja Oskar Muurinen summasi.

Isku johti viidettä erää jo 13-10, mutta sen jälkeen Loimu teki ottelun viimeiset viisi pistettä putkeen.

– Loimu luki meidän pelin auki. Siihen erän loppuun sattui vähän heikompi rotaatio, ja Loimu torjui meidät kumoon, Muurinen kertoi.

Isku lähti otteluun hieman eri kokoonpanolla kuin edellisiltaiseen Ducks-kamppailuun, kun hakkurina pelasi Mika Mäntylä. Joel Laakso jatkoi edelleen passarina. Mäntylä oli joukkueensa paras pistemies komeilla lukemilla 29/+17.

– Mäntylä lunasti nyt niitä odotuksia, joita häneen on ollut. Peli alkaa loksahdella kohdalleen, ja nyt odotellaan, että saadaan loukkaantumissumaa pois. Alkukaudesta on jouduttu hakemaan kokoonpanoa jatkuvasti sen sijaan, että olisi voitu hioa peliä, Muurinen sanoi.

Seuraavaksi Isku kohtaa Suomen Cupin puolivälierässä Vammalan Lentopallon sunnuntaina 26.11. klo 17 Pyynikillä. Suomen Cupin välieräpaikka ratkaistaan yhdessä ottelussa, joten sunnuntaina ratkeaa kumpi joukkueista jatkaa tammikuun alussa pelattavaan finaaliturnaukseen.

Parhaat pisteidentekijät:
Raision Loimu: Ossi Rumpunen 20/+10, Verneri Vetriö 15/+10, Gino Naarden 14/+4
Rantaperkiön Isku: Mika Mäntylä 29/+17, Matti Hietanen 18/+6, Tomi Mutka 16/+9

Hyökkäys: 45% vs. 42 % (Loimu-Isku)
Vastaanotto:
48% vs. 65%
Torjunnat:
12 vs. 13
Ässät: 3 vs. 2

Tilastot[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]