Isku odottelee karsintavastustajaa 1-sarjan finaaleista

16/03/2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Samalla kun Isku valmistautuu tuleviin liigakarsintoihin, farmiyhteistyöjoukkue Lempäälän Kisa taistelee 1-sarjan finaalipaikasta. LeKi kohtaa lauantaina 17.3. klo 17 välieräottelussa Karelian Hurmoksen Hakkarin liikuntahallissa Lempäälässä, ja mukana on myös Iskun pelaajia.

LeKin ykköspassarina pelaa Kasimir Luostarinen, jolla on sopimus Iskun kanssa. Lauantain otteluun LeKi saa avukseen myös hakkuri Einari Koiviston. Koivisto on tarvittaessa mukana myös sunnuntaina, mikäli välieräsarja jatkuu kolmanteen otteluun.

LeKistä puolestaan ovat tällä kaudella olleet Iskun apuna keskitorjuja Sten Kruuda ja yleispelaaja Simo Puttonen. Joukkueet harjoittelivat myös yhdessä torstaina.

– Sparrasimme toisiamme, ja tarkoitus olisi järjestää yhteistreenejä myös lähiviikkoina kävi välierissä miten hyvänsä, Iskun valmentaja Oskar Muurinen kertoi.

Karelian Hurmos voitti ensimmäisen välieräottelun täpärästi Joensuussa erin 3-2. Finaalipaikka ratkeaa kahdesta voitosta. Mikäli voitot ovat lauantain jälkeen tasan, toinen ottelu pelataan sunnuntaina 18.3. Joensuussa.

Maaningan Mahti on varmistanut paikkansa toisena finaalijoukkueena. Molemmat finalistit pääsevät karsimaan liigapaikasta, voittaja Iskua ja kakkonen Akaa-Volleyta vastaan.

Lue Lempäälän Kisan otteluennakko täältä: http://lekilentismiehet.fi/2018/03/13/ennakko-2-valiera-leki-hurmos/

1-sarjan finaalit pelataan 25.3.-1.4. kahdesta voitosta. Iskun karsintavastustaja on siis selvillä viimeistään pääsiäissunnuntaina 1.4. ja seuraavalla viikolla alkavat karsintaottelut. Karsintasarja pelataan paras viidestä -systeemillä. 1-sarjan voittaja saa kotiedun.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]