Isku päätti runkosarjan helppoon voittoon

10/03/2019

Isku ei saanut runkosarjan viimeisessä ottelussa kunnollista vastusta JyväsLentiksestä. JyLe kaatui Pyynikillä vain tunnin kestäneessä ottelussa erälukemin 3-0 (25-12, 25-13, 25-11). Seuraavaksi edessä ovat pudotuspelit, ja runkosarjan voittanut Isku kohtaa ensimmäisellä kierroksella Napapiirin Palloketut.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentit:

─ Valtava tasoero oli tänään pelissä. JyLe ei esittänyt yhtään mitään, toki heillä oli paineeton peli, mutta eivät kyllä raapineet loppuun asti palloja. Tämä oli meille helpon peli 1-sarjassa koko kaudella, emme saaneet JyLestä mitään vastusta. Toki pelasimme myös itse hyvin, ja tulostaulu näytti sen, mikä oli ero tänään hyvän ja huonon joukkueen välillä. Meillä pysyi pakka hyvin kasassa. Syöttöruudussa rikoimme JyLen pelin oikeastaan kokonaan ja sitten torjuimme laadukkaasti. Tämä oli ehjä, tasapainoinen esitys pelanneelta seitsikolta, tänään ei vaihtoja pyöritelty, vaan mentiin yhdellä nipulla alusta loppuun. Olen tyytyväinen, sillä oma taso olisi voinut helposti pudota vastustajan tasolle, mutta sitä ei käynyt tänään pätkääkään. Muutamassa pallossa olisimme voineet olla huolellisempia, mutta kauttaaltaan pelasimme oikein tasapainoisen pelin. Hieno lopetus runkosarjalle, ja tästä lähdetään nyt virittelemään ensi viikon ohjelmaa.

Isku aloittaa puolivälierät Napapiirin Pallokettuja vastaan perjantaina 15.3. klo 18.30 Pyynikin palloiluhallissa. Toinen osaottelu pelataan lauantaina 16.3. klo 16.00 Rovaniemellä.

NaPa sijoittui runkosarjassa yhdeksänneksi, mutta sai viimeisen pudotuspelipaikan, sillä kahdeksanneksi sijoittunut Kuortaneen joukkue ei osallistu pudotuspeleihin. Isku voitti joukkueiden molemmat kohtaamiset runkosarjassa suoraan 3─0.

Puolivälieräparit:
Isku ─ NaPa
Hurmos ─ Mahti
TUTO Volley ─ KaVe
Kyyjärvi ─ LeKi