Isku raapi lisää pisteitä

04/02/2018

[vc_row 0=””][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1305″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1306″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1307″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1308″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1309″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1310″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1311″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_column_text]Kuvat: jyrikivimaki.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text 0=””]Isku sai raavittua pisteen Team Lakkapäätä vastaan, mutta enemmänkin oli lähellä. Isku ja Lakkapää taistelivat Pyynikillä viisieräisen ottelun, jonka Lakkapää voitti lopulta lukemin 2-3 (25-27, 25-22, 18-25, 25-18, 12-15).

Isku aloitti ottelun hyvin ja johti ensimmäistä erää parilla pisteellä lähes loppumetreille asti. Ratkaisupalloissa Lakkapää kuitenkin onnistui paremmin, ja erä luisui vastustajalle. Isku ei kuitenkaan lannistunut erätappiosta, vaan aloitti hyvin myös toisen erän ja onnistui tällä kertaa pitämään parin pisteen johtoaseman erän loppuun asti. Iskun Ilari Toimela syötti erään peräti neljä ässäsyöttöä.

Pitkän erätauon jälkeen jatkettiin tasalukemissa. Lakkapään hyökkäysprosentti oli edelleen lähes 70%, ja vieraat menivät melko selkeään erävoittoon. Ottelu kuitenkin jatkui tasaisena, kun Isku tuli vahvasti neljänteen erään. Isku onnistui horjuttamaan Lakkapään vahvaa hyökkäyspeliä ja eteni erävoittoon selkein lukemin.

Tasainen viides erä ratkesi vasta loppuhetkillä. Lakkapään hakkuri Casey Schouten oli tärkeä pelaaja ratkaisuhetkellä ja teki viidestä viimeisestä pisteestä neljä.

Team Lakkapää vahvisti joukkuettaan vielä viime hetkillä uudella liberolla, kun kanadalainen Jeremy Davies liittyi joukkueen vahvuuteen torstaina. Davies pelasi ensimmäisen ottelunsa Lakkapään paidassa Pyynikillä.

Tappioista huolimatta Isku onnistui raapimaan loppuviikon kahdesta ottelusta yhteensä kaksi pistettä, ja nousemaan yhdeksänneksi ohi Kokkolan Tiikereiden. Seuraavaksi Isku kohtaakin kotikentällään juuri Kokkolan Tiikerit sunnuntaina 11.2. klo 17.00.

Parhaiden pelaajien kommentit: 

 Ilari Toimela, Isku:

Voitto oli tosi lähellä. Sinänsä tappio ei tyydytä, mutta tärkeä piste kuitenkin lisää sarjataulukkoon. Pääsemme tästä hyvin eteenpäin, vaikka tappio tulikin.

Vastustajalla oli kova syöttö ja ihan loppumetreillä meidän vastaanottomme mureni. Suhteellisen hyvä esitys meiltä, vaikka vähän ailahtelevaa. Seuraavasta kotiottelusta Tiikereitä vastaan lähdetään tottakai hakemaan voittoa. Siinäkin on tärkeät pisteet kyseessä, kun samoilla sijoilla ollaan, ja tällä peli-ilmeellä ollaan tosi lähellä voittoa. Meillä on tosi hyvä tsemppi joukkueessa tällä hetkellä.

Joshua McKay, Lakkapää:

Joukkueen peli oli ailahtelevaa. Yritämme vielä löytää peliämme. Uusi libero tulee olemaan iso pelaaja meille, meillä on ollut ongelmia viimeisen kuukauden ajan, joten tarvitsimme pelaajan.

Valmentajien kommentit: 

Oskar Muurinen, Isku:  

Tappiopeli harmittaa. Hyvääkin kuitenkin oli: jännitin meneekö meillä korvien väliin, kun ensimmäinen erä oli hanskassa ja sitten hävittiin se, mutta ei mennyt. Sama oikeastaan oli kolmannen erän jälkeen. Neljännessä erässä saimme Lakkapään hyökkäyksen 43% ja se näkyi heti pelissä, mutta muuten Lakkapää hyökkäsi hyvin.

Seuraavaksi keskitymme niihin hyviin juttuihin, jotka ovat menneet selkeästi eteenpäin, torjunnan ja syöttämisen kanssa teemme lisää hommia, mutta ennen kaikkea pyrimme pitämään tämän tekemisen meiningin mikä meillä nyt on. Sanoin äsken pojillekin, että nyt kun peli alkaa mennä eteenpäin ja löytää uomiaan, niin kyllä pisteitäkin alkaa ropisemaan.

Henri Tuomi, Team Lakkapää:

Voitto on tärkein tietenkin, mutta olisi pitänyt pystyä toisen ja neljännen erän alusta tappamaan peliä paremmin. Annoimme täysin aseet kaverille kummankin voittoerän jälkeen. Sihen on ihan selkeä syy, meillä menee vähän turhaksi naureskeluksi homma, ja siihen alamme keskittämään fokusta.

Jet lagin kourissa oleva libero toi peliin juuri sitä mitä halusimme, eikä varmaan ollut niissä lukemissa missä vielä tulee olemaan. Vaikka vastaanotto oli vain 39%, niin se ei kerro koko totuutta.

Parhaat pelaajat: Ilari Toimela, Isku ja Jouni Palokangas, Team Lakkapää

LähiTapiola -pisteet:
3 Jouni Palokangas, Team Lakkapää
2 Matti Hietanen, Isku
1 Joshua McKay, Team Lakkapää

Parhaat pisteidentekijät:
Rantaperkiön Isku: Matti Hietanen 24/+21, Mika Mäntylä 19/+11, Ilari Toimela 16/+15
Team Lakkapää: Casey Schouten 29/+14, Robert Walsh 16/+5, Jouni Palokangas 13/+9

Hyökkäys: 51% vs. 61 % (Isku-Lakkapää)
Vastaanotto: 63% vs. 45%
Torjunnat: 10 vs. 6
Ässät:  9 vs. 7

http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=1186&ID=31&CID=0&PID=0 [/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=qE_9FrVIUys&feature=youtu.be”][/vc_column][/vc_row]