Isku taisteli täydet pisteet LeKistä

24/02/2019

Isku haki voiton Lempäälästä vaikean alun jälkeen. Lempäälän Kisa kaatui erälukemin 1-3 (27-25, 25-27, 21-25,13-25) ja Isku nousi sarjakärjessä tasapisteisiin Karelian Hurmoksen kanssa.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentit:

”Ensimmäiset kolme erää olivat varmaan ainakin yleisöön menevää lentopalloa, taistelimme tasapäin aina erien loppuja ja peli oli tiukkaa. Voitto lämmittää mieltä, vaikka emme yltäneet kolmessa ensimmäisessä erässä ihan omalle tasollemme. Kenttäpelissä vähän juoksimme ja olimme holtittomia, emmekä jaksaneet kurinalaisesti puolustaa ja tehdä töitä, ja syöttöviivan takana olimme vähän huolimattomia alussa. Vastavuoroisesti taas LeKi syötti ihan hyvin, ja täytyy nostaa hattua, että LeKi pelasi ihan hyvin kaksi ja puoli erää. He pitivät vastaanottonsa kasassa paremmin kuin osasin odottaa ja hyökkäsivätkin hyvin. Meillä kesti reilut pari erää päästä torjunta-puolustuksella kiinni heidän peliinsä. Onneksi onnistuimme mukautumaan ja neljäs erä olikin sitten ihan meidän näytöserä. Siinä onnistuimme sekä torjumaan, että puolustamaan. Passari Joel Laakso palkittiin parhaana pelaajana, ja hän pelasikin hyvän pelin sitten, kun malttoi vähän rauhoittaa ja suoraviivaisemmin pelata peliä. Korhosen Paavo näytti, että vaikka ei aloitakaan, niin tuli penkiltä tosi tehokkaasti hakkaamaan palloa. Lisäksi yksi onnistuja oli Timothy Lourich, joka syötti hyvin, otti viisi tappotorjuntaa ja muutekin teki meille isoja, tärkeitä pinnoja. Tällä kertaa oli raskaampi, vaikeampi pelin alku meille, mutta onnistuimme selättämään sen ja kääntämään pelin. Olin tyytyväinen siitä, miten saimme pitkän erätauon jälkeen pelin uomiinsa ja jätkät paransivat huikeasti loppua kohden.”

Iskulla on jäljellä vielä kolme runkosarjaottelua: 2.3. VaLePa Pyynikillä, 3.3. Riento Hervannan vapaa-aikatalolla ja 10.3. JyLe Pyynikillä.

Jari Mäki-Kuutin kuvia