Isku tasoitti voitot Mahtia vastaan

10/02/2019

Isku teki Maaningan Mahdin olon tukalaksi Pyynikillä ja otti suoran kolmen pisteen voiton selkein erälukemin 3-0 (25-17,25-21,25-15). Mahti oli voittanut joukkueiden edellisen kohtaamisen kotonaan, joten Isku pääsi maksamaan tappion korkojen kera takaisin.

Iskun parhaana palkittiin kovassa pelivireessä ollut Matti Hietanen. Mahdin paras oli Lasse Räisänen. Lisäksi Panimoravintola Plevna palkitsi Iskun nälkäisimpänä pelaajana libero Niko Lintulan.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentit:

”Olen tyytyväinen peliin. Tänään oli sellaista puolustamista ja raapimista kuin toivoin. Ei vielä ihan sitä mihin parhaimmillaan treeneissä pääsemme, mutta lähellä sitä mitä salilla näkyy. Torjunta- ja puolustuspeli oli hyvää, ja pääsimme aika lailla kiinni Mahdin peliin. Ei ollut varmaan mukavaa olla Mahdin pöksyissä, kun vastassa oli kolmen miehen torjuntaa. Muutenkin osa-alueet pysyisivät balanssissa. Kunhan vielä luottaisimme siihen, että osaamme torjua ja puolustaa, niin tietyt huonot ratkaisut jäisivät pois. Jos Hietasen Matti on yhtä hyvässä kunnossa kuin tänään, meillä ei ole mitään hätää. Mahti päästi Masan riehumaan vähän liikaakin. TUTO tulee olemaan vielä kovempi vastustaja. Heillä on laajempi rosteri ja he ovat laadukas porukka.”

Seuraavaksi Isku kohtaa TUTO Volleyn sunnuntaina 17.2. klo 17 Pyynikin palloiluhallissa.

Kuvat: https://iskuvolley.kuvat.fi/kuvat/