Joel Laakso Iskun passariksi

19/07/2017

[vc_row 0=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text 0=””]

Passari Joel Laakso liittyy Iskun joukkueeseen. 23-vuotias Laakso on pelannut viisi kautta Mestaruusliigaa Vantaalla Korson Vedossa ja Vantaa Ducksissa.

Karkkilan Poikien kasvatti on pelannut koko pääsarjauransa Korsossa. Viime kaudella Laakso pelasi Ducksin toisena passarina unkarilaisen  Balint Magyarin kanssa. Varsinkin kevätkaudella Laakso haastoi tosissaan Magyarin joukkueen ykköspassarina.

– Olen energinen ja minulla on kova asenne. Minusta iloisuus ja taistelutahto pitää näkyä kentällä. Tavoitteenani on ammattilaisura jonain päivänä ja unelmana jos pääsisi kokeilemaan ulkomaille. Se on pitkä tie, mutta tavoitteita ja haaveita täytyy olla, että jotain saavuttaa, Joel Laakso sanoo.

Hän uskoo uuden joukkueen auttavan häntä kehittymään pelaajana.

– Odotan itseltäni tasaista kautta ja sitä, että menen eteenpäin pelaajana ja passarina, ja pystyn kehittämään oma peliäni. Uusi ympäristö voi auttaa siinä. Osku (valmentaja Oskar Muurinen) vaikuttaa hyvältä ja innokkaalta valmentajalta, pystyn varmasti oppimaan häneltä paljon.

Uusien joukkuekaveriensa kanssa Laakso on ehtinyt harjoitella vasta muutaman kerran, mutta osa pelaajista on ennestään tuttuja verkon toiselta puolelta.

– Hyviä treenejä on ollut hyvällä asenteella, ja uskon, että kehitymme joukkueena. Taisteluilme näkyy, ja sen pitääkin näkyä alusta loppuun asti. Meillä on nuori joukkue, ja näyttämisen halua pitää löytyä. Yrityksen puutteesta ei pitäisi ainakaan jäädä kiinni. Olemme haastajajoukkue, mutta en näe mitään syytä sille, ettemme voisi mennä pitkälle. Se vaatii vain kovaa työtä, Laakso sanoo.

Lentopallon ohella Laakso opiskelee ympäristö- ja energiatekniikkaa. Laakson sopimus Iskun kanssa on kahden vuoden mittainen (2+1).

Aiemmin Isku on julkistanut pelaajasopimukset yleispelaajien Matti Hietasen ja Tomi Mutkan, keskitorjuja Tatu Härkösen ja hakkuri Mika Mäntylän kanssa, ja uusia pelaajajulkistuksia on luvassa lähiaikoina.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”323″ img_size=”medium” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=9A6L4LEmJ9c”][/vc_column][/vc_row]