Jymy lähti pisteittä Tampereelta

28/01/2019

Isku ei antanut viimeistä pudotuspelipaikkaa tavoittelevalle Nurmon Jymylle mitään mahdollisuuksia kartuttaa pistesaldoaan Tampereella, kun Isku vei ottelun suoraan erin 3─0 (25–13, 25–22, 25–19). Iskun viime kauden hakkuri Mika Mäntylä palasi Jymy-paidassa Pyynikille, mutta ei päässyt takomaan pisteitä entisiä joukkuetovereitaan vastaan.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Joel Laakso (Isku) ja Mika Mäntylä (Jymy). Panimoravintola Plevnan nälkäisimmän pelaajan palkinnon sai Iskun Timothy Lourich.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentit:

”Oli kiva nähdä onnistumisia syöttöpelissä. Virheitä tuli, mutta vastapainoksi myös ässiä. Myös vastaanottopeli oli parempaa kuin viimeksi, ja keskipeli toimii hyvin, kun saamme palloja ylös. Pelin alku oli parempi, mutta toisessa erässä fokus katosi. Virhekontrolli ei ollut ennen viimeistä erää sitä, mitä mihin pyrimme. Syötössä oli lupa tehdä virheitä, mutta muuten niitä tuli liikaa.

Kaveri pelasi vaikeasti ennakoitavaa ja vaikeasti luettavaa peliä. Mäntylän Mikan saimme hyvin kiinni, ja se oli meillä tavoitteenakin. Muita pelaajia emme kovin hyvin tunnekaan.

Meidän täytyy saada pelistä tasapainoisempaa, muuten olemme vaikeuksissa, kun kovemmat porukat tulevat vastaan. Seuraavaksi on edessä kevään ainoa vapaa viikonloppu, ja sen jälkeen kolme kovaa ottelua: Mahti ja TUTO kotona ja LeKi vieraissa.”

Tulevat ottelut:
la 9.2. klo 17 Isku vs. Mahti, Pyynikki
su 17.2. klo 17 Isku vs. TUTO Volley, Pyynikki
la 23.2. klo 17 LeKi vs. Isku, Lempäälä

Kuvat: https://iskuvolley.kuvat.fi/kuvat/