KaVe kumoon vaikeasta alusta huolimatta

22/10/2018

Isku kävi hakemassa täyden pistepotin vieraista Karhulan Veikkoja vastaan. Vaikeasta alusta huolimatta Isku voitti ottelun suoraan 0-3 (24-26,14-25,17-25).

Valmentaja Oskar Muurisen kommentit:

Ennen peliä painotettiin keskittymistä pelaamiseen ja sen oman rauhallisen pelaamisen peruskiviä. Vastustajasta ei ollut minkään näköistä alkutietoa. Avauskokoonpanoa muokattiin taas vähän tähän peliin: Rantasen Eetu aloitti Hietasen Matin kanssa yleispelaajina, Korhosen Paavo oli hakkurina ja Joel Laakso passarina ja keskitorjujina Timothy Lourich ja Tatu Härkönen. Puolustusvoimat piti Lintulan Nikon tänä viikonloppuna kiinni, ja Puttosen Simo oli tänään liberona.

Pelin alku oli vaikea, keskittyminen ei ihan kantanut hedelmää. Ensimmäisessä erässä kaikki kunnia myös Karhulalle, puolustivat melko uskomattomia palloja peliin yhdellä jalalla ja yhdellä kädellä, ja välillä vissiin päällä ja olkapäälläkin. Me taas teimme 13 omaa virhettä ensimmäiseen erään. Jotenkin kummallisesti saimme sitten kuitenkin lopussa Härkösen Tatun syöttövuorolla muutaman pisteen eron kiinni ja punnerrettua tarvittavat pisteet erävoittoon. Heti toisen erän alussa käsijarru lähti meidän pelaamisesta pois ja syöttöpeli oli tosi vahvaa. Ennen kaikkea Hietasen Masa oli tosi kova syöttöruudussa koko päivän. Vaihtomiehistä Einari Koivisto tuli kentälle ensimmäisessä erässä ja Ilari Toimela kävi paikkaamassa takakentällä hyvin ja antoi kolmannessa erässä Hietaselle vähän huiliaikaa. Kaksi viimeistä erää oli ihan mukiinmeneviä, selkeästi meidän eriä vahvalla syöttöpelaamisella ja sitä kautta tasapainoisella pelillä.

Tästä on hyvä lähteä ensi viikkoon. Vedetään pari päivää henkeä ja sitten lähdetään latautumaan lauantain AitRi-peliin ja sen jälkeen seuraavan viikon Cup-peliin. Siellä on meillä isompi tähtäin.

Kotiottelu Aitolahden Rientoa vastaan pelataan lauantaina 27.10. klo 17 ja Suomen Cupin 1. kierroksen ottelu Mestaruusliigajoukkue Hurrikaania vastaan perjantaina 2.11. klo 18.30 Pyynikin palloiluhallissa.