Kevätkausi käyntiin voitolla Kuortaneesta

06/01/2019

Isku otti kevätkauden ensimmäisessä ottelussa kotivoiton Kuortaneen joukkueesta suoraan 3-0 (25-16, 25-20, 25-13).

Oskar Muurisen kommentit ottelusta:

”Oli kohtuullisen tasapainoinen peli kolme erää. Kolmas erä oli kaikkein paras. Ensimmäinen erä oli hyvä, kun repäisimme eroa, mutta toisessa erässä emme tehneet niitä asioita mitä me osaamme niin hyvin kuin me osaamme ja voimme. Annoin toisen erän jälkeen palautetta, että perusasioita, kosketusten laatua, pitää terävöittää kolmanteen erään. Siitä hatunnosto pojille, että kolmas erä oli hyvä. Torjuntoja harjoittelimme etukäteen sillä ajatuksella, että tänään käsien laatu olisi hyvä. Vieläkin tuli muutamia palloja, joita olisi ehkä pitänyt naulata, mutta erityisesti nelospaikan torjuntoja tuli tänään iso liuta. Vastaanottopelin pyörittäminen ei ollut tänään ihan helppoa. Kuortaneen pojat syöttivät aika kovaa ja saivat meidän vastaanottoamme rikki. Pallo oli kuitenkin aina laadukas huonommankin vastaanoton jälkeenkin ja pääsimme aina lyömään. Hyökkäyspeliin olen tyytyväinen, vaikka Korhosen Paavolle sattui vähän huonompi päivä hakkurina ja suoria virheitä tuli liikaa. Muu joukkue pysyi hyvin siinä hommassa kiinni. Suurin osa tähän peliin asetetuista tavoitteista täyttyi. Oli hienoa nähdä, että saimme asioita, joita olemme harjoitelleet näkymään ensimmäistä kertaa myös pelissä.”

Libero Aleksi Mutka teki paluun Iskun paitaan, mutta paluu jäi tällä kertaa lyhyeksi. Mutka jatkaa liigapelejä Hurrikaani-Loimaan riveissä myös kevätkauden.

Seuraavaksi Isku kohtaa Jyväslentiksen vieraissa ensi sunnuntaina 13.1. Seuraava kotipeli pelataan sunnuntaina 20.1. klo 17, kun vastaan asettuu Karhulan Veikot Kotkasta.