Kova reeniviikko päättyi voittoon Jyväskylässä

14/01/2019

Isku hoiti runkosarjan viimeisen Pirkanmaan ulkopuolelle ulottuvan vieraspelimatkansa mallikkaasti. JyväsLentis kaatui Jyväskylässä selkein lukemin 0-3 (22-25,15-25,15-25), vaikka Iskulla oli takanaan kova treeniviikko.Isku jatkaa edelleen runkosarjan johdossa. Etumatka toisena olevaan Hurmokseen on yksi piste, kun molemmilla joukkueilla on pelattuna 16 ottelua.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentit:

”Tämä on viikko harjoiteltiin kovaa, ja se näkyi vähän pelissä. Tossu pikkaisen painoi eikä henkisesti ehkä ollut ihan paras latinki peliin. JyLeltä puuttuivat molemmat pelanneet passarit, ja siellä oli tilalla nuori poika. Lyöjät olivat aika lailla sen mukaan mitä odotimme. Syöttöpelissä pidimme aika hyvin suitsista kiinni, kuten oli sovittu, ja hyökkäyspelissä oli hyvä virhekontrolli. Vaikka oli vähän väsy, ei tehty älyttömyyksiä. Vastaanotto-hyökkäys on ihan hyvällä tasolla, siellä on sellainen peruspohja, johon voi nojata ja tietää, että peli pyörii hyvin. Pisteidenkin valossa tulimme tänään laajalla rintamalla, kaikki laiturit ja keskarit naputtivat tasaisesti pinnoja. Tatu (Härkönen) valittiin tänään pelin parhaaksi. Tatulla oli ennen kaikkea hyvät syöttövuorot, joista tuli pinnaputkia. Muita positiivisia asioita oli, että Lintulan Niko pelasi liberona täyden pelin tauon jälkeen ja Ossi Mäkinen tuli tuplavaihdoista passariksi, sai tärkeitä minuutteja ja selviytyi niistä oikein mallikkaasti.

Tasainen esitys, vähän tahmea, ei meidän parasta, mutta se oli vähän tiedossakin tämän viikon jälkeen. Tärkein saavutettiin, eli selkeä 3-0 -voitto. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon. Pari seuraavaa viikkoa jatketaan vielä kovaa treeniä ja sitten vasta alamme keventelemään kohti kevättä fysiikkapuolella. ”

Seuraavaksi Isku kohtaa Karhulan Veikot sunnuntaina 20.1. klo 17 Pyynikin palloiluhallissa. KaVe on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä.