Kuortaneelta täysi pistepotti

05/11/2018

Iskun viikko jatkui perjantaisen Suomen Cupin ottelun jälkeen heti sunnuntaina, kun 1-sarjan ottelussa vastassa oli Kuortaneen joukkue. Pisteet lähtivät Tampereelle tasapainoisella 0-3 (18-25, 21-25, 22-25) -voitolla.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentti:

”Ei ole helppoa pelata Kuortaneella sunnuntaina perjantain Cup-pelin jälkeen, joten siihen nähden olen tyytyväinen, että hoidimme pelin tasapainoisesti suoraan 3-0. Jobu (Joel Laakso) pelasi paljon keskeltä niin kuin oli alkuun sovittu, ja Tim (Lourich) ja Tatu (Härkönen) olivat parhaat pistemiehet tänään. Vastaanottopeli oli tasapainoista ja mahdollisti sen, että ykköstempo toimi hyvin läpi pelin. Syöttöpeli oli huomattavasti rauhallisempaa kuin kahdessa edellisessä pelissä. Emme ehkä saaneet syötöllä niin paljon aikaiseksi kuin olisimme voineet, mutta virheitä pudotettiin pois. Kuortaneen pojille täytyy antaa tunnustusta, että siellä pelataan rohkeasti ja yritetään niin sanotusti kasvaa miesten saappaisiin. Pallolle annetaan kättä niin syöttöruudussa kuin hyökkäyksissäkin eikä vain pyöritellä palloa. Kunhan tekevät keskuksessa töitä, niin tuosta ikäryhmästä tulee varmasti muutama hyvä peluri, josta vielä kuullaan. Tämä oli hyvä lopetus viikkoon, nyt parantelemme vähän haavoja, jotta olemme valmiita, kun ensi viikolla on paikallispeli LeKiä vastaan.”

Iskun kuusikossa pelasivat Joel Laakso, Nico Nurmesniemi, Tim Lourich, Tatu Härkönen, Eetu Rantanen, Simo Puttonen ja Paavo Korhonen. Sivussa olivat vaivojen vuoksi Ossi Mäkinen, Niko Lintula ja Matti Hietanen.

Seuraavaksi Isku kohtaa lauantaina 10.11. klo 17 Lempäälän Kisan Pyynikin palloiluhallissa.

Instagramista lisää videoita