Laskiaissunnuntaina pistejahdissa Tiikereitä vastaan

08/02/2018

[vc_row 0=””][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1316″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text 0=””]Isku kamppailee elintärkeistä pisteistä Kokkolan Tiikereiden kanssa Pyynikin palloiluhallissa sunnuntaina 11.2. klo 17. Laskiaissunnuntain kunniaksi Iskun pelaajat ja Kymppi-Maukkaat Oy tarjoavat hernekeittoa ennen ottelua 200 ensimmäiselle.

Isku ja Tiikerit taistelevat viimeisestä pudotuspelipaikasta ja karsintojen välttämisestä lähes tasapisteissä, kun runkosarjaa on enää kuukausi jäljellä. Ennen viikonloppua Tiikerit on sarjassa kymmenentenä, pisteen Iskun perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Aiemmin tällä kaudella Isku ja Tiikerit ovat kohdanneet kahdesti, ja molemmat joukkueet ovat voittaneet kotiottelunsa suoraan 3-0. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat joulukuun alussa Pyynikillä. Silloin Tiikereiden ruotsalaishakkuri Fredric Gustavsson oli poissa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi.

Hakkuri Gustavsson on joukkueelle erittäin tärkeä pelaaja, ja suurin osa Tiikereiden hyökkäyksistä kulkee hänen kauttaan. Gustavsson valittiin tammikuun tähdistöön hakkuriksi, ja hän on liigan paras pisteiden tekijä, kun mitataan tehtyjä pisteitä per erä (5,98). Lisäksi Gustavsson voi aiheuttaa paljon harmia syöttöruudussa, sillä hän on syöttänyt toiseksi eniten ässiä per erä tällä kaudella (0,63).

Tiikerit ovat hävinneet neljä edellistä otteluaan, mutta keskiviikkona joukkue taisteli pisteen kotonaan sarjakakkonen Oulun Ettaa vastaan. Edellisen voittonsa kokkolalaisjoukkue haki vieraskentältä Team Lakkapäätä vastaan. Tiikereillä on menossa tiivis otteluviikko, sillä sunnuntainen ottelu Pyynikillä on joukkueen neljäs viikon sisään.

Isku pääsee sen sijaan valmistautumaan otteluun rauhassa, sillä joukkue pelasi edellisen ottelunsa viime sunnuntaina Pyynikillä. Silloin Isku kartutti pistesaldoaan yhdellä pisteellä viisieräisessä ottelussa Team Lakkapäätä vastaan. Kotijoukkueen edellinen voitto on tammikuun lopusta Vantaa Ducksia vastaan. Viimeinen kuukausi on sujunut Iskulta hieman alkuvuotta paremmin, sillä Isku on onnistunut raapimaan neljästä edellisestä ottelusta neljä pistettä.

Edellisessä kotiottelussa ilon aiheena oli etenkin Iskun hyvä peli-ilme.

– Totta kai lähdetään hakemaan Tiikereistä voittoa. Siitä haetaan tärkeät pinnat, kun samoilla sijoilla ollaan. Tällä peli-ilmeellä ollaan kyllä vahvoilla, meillä on tosi kova tsemppi nyt päällä, keskimies Ilari Toimela kommentoi tulevaa edellisen ottelun jälkeen.

Samoilla linjoilla on myös päävalmentaja Oskar Muurinen.

– Nyt kun peli alkaa mennä eteenpäin ja löytää uomiaan, niin kyllä pisteitäkin alkaa ropisemaan, hän uskoi.

Isku tarvitsee sunnuntaina voiton pitääkseen Tiikerit yhä sarjataulukossa takanaan, ja tavoitellakseen sarjan yhdeksättä tai jopa kahdeksatta sijaa ja pudotuspelipaikkaa. Siihen joukkue tarvitsee yleisön tukea ja kannustusta, joten nyt kannattaa suunnata hallille!  Ja muistakaa tulla ajoissa, jotta ehditte nauttia myös laskiaishernesopasta ennen ottelua.

Ottelu: Rantaperkiön Isku vs. Kokkolan Tiikerit
Aika: su 11.2. klo 17
Paikka: Pyynikin palloiluhalli, Ammattikoulunkatu 20, Tampere
Ennakkoliput: https://www.zupticket.com/rantaperkion-isku-vs-kokkolan-tiikerit-18861.html

Kiinnostavia lukuja:
Voitot-tappiot: 4-20 vs. 5-18 (Isku vs. Tiikerit)
Hyökkäysprosentti: 43% vs. 42%
Ässät/erä: 0,9 vs. 1,3
Torjuntapisteet/erä: 2,0 vs. 1,7
Joukkueiden keski-ikä: 23v. vs. 23,2 v.

Seuraa: Tiikereiden Fredric Gustavsson valittiin Mestaruusliigan tammikuun tähdistöön. Tuleeko ottelusta hakkureiden, Tiikereiden Gustavssonin ja Iskun Mäntylän välinen taisto vai laittavatko Iskun keskimiehet Gustavssonin kuriin?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]