LEKA Volley oli tyly isäntä Iskulle

30/09/2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Rantaperkiön Iskun kauden ensimmäinen vierasottelu lentopallon Mestaruusliigassa päättyi 0-3 (19-25, 16-25, 21-25) -tappioon kuopiolaista LEKA Volleyta vastaan. LEKA otti jo kauden kolmannen voittonsa, kaksi ensimmäistä ovat tulleet Raision Loimua ja Hurrikaani-Loimaata vastaan vieraskentillä.

LEKAn tehokkain pistemies oli aiemmin Iskussa pelannut hakkuri Samuli Kaislasalo.

– Tämä oli fyysisen lentopallon voitto. Ei ollut mikään paras peli meiltä, ja LEKA pelasi todella fyysisen pelin. Heillä oli kova syöttö, hyökkäys ja torjunta. Meiltä taas tuli jonkin verran hätäisiä, meille epätyypillisiä ratkaisuja, Iskun päävalmentaja Oskar Muurinen kertoi.

– LEKAn kova fyysinen peli ei ollut mikään yllätys. Kaislasalo oli kova, ja tiesimme sen etukäteen, mutta emme silti saaneet häntä kiinni.

LEKA oli tilastojen valossa parempi kaikilla osa-alueilla, mutta suurin ero oli torjunta- ja hyökkäyspelissä. Isku onnistui ottamaan kuopiolaisista koko ottelussa vain kolme torjuntaa.

Kolmas erä oli ottelun tasaisin. Isku johti erän alkua ja pysyi aivan LEKAn kannoilla aina 20 pisteen nurkille asti. Iskun paras pistemies, yleispelaaja Matti Hietanen siirtyi kolmanteen erään hakkurin paikalle.

– Kolmannessa erässä saimme omalla syötöllä vähän enemmän painetta aikaan, ja samalla LEKAn syöttö vähän rauhoittui, kun heillä ei enää ollut etumatkaa pisteissä. Meidän vastaanottomme parani ja hyökkäyksestä saimme myös enemmän tehoja irti, Muurinen sanoi.

Seuraavaksi Isku kohtaa kotiottelussa Raision Loimun sunnuntaina 8.10. klo 17.00.

– Ensi viikolla on hyvin aikaa valmistautua Loimua vastaan. Varsinkin omaa torjunta- ja syöttöpeliä tulemme harjoittelemaan ennen seuraavaa ottelua, päävalmentaja Oskar Muurinen ennakoi.

Parhaat pelaajat: Mika Mäntylä, Isku ja Samuli Kaislasalo, LEKA Volley

LähiTapiola -pisteet:
3 Samuli Kaislasalo, LEKAVolley
2 Redi Koci, LEKA Volley
1 Jukka Lehtonen, LEKA Volley

Parhaat pisteidentekijät:
LEKA Volley: Samuli Kaislasalo 21/+17, Redi Koci 11/+7, Jan Helenius 11/+4
Rantaperkiön Isku: Matti Hietanen 11/+8, Tomi Mutka 7/+1, Mika Mäntylä 6/+2

Hyökkäys: 54% vs. 37 % (LEKA-Isku)
Vastaanotto:
63% vs. 59%
Torjunnat:
11 vs. 3

Ottelutilastot[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.facebook.com/liigaisku/videos/2044900315739381/” css=”.vc_custom_1506842642995{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row]