Lentopallon sarjatoiminta keskeytetty

12/03/2020

Lentopalloliitto on tiedottanut torstaina 12.3. lentopallon kaiken sarjatoiminnan keskeyttämisestä toistaiseksi. Poikkeuksena ovat miesten Mestaruusliigan loput runkosarjaottelut, jotka pelataan tyhjille katsomoille. Miesten 1-sarjan otteluita ei siis pelata tulevana viikonloppuna.

Tiedote: Lentopalloliitto päätti pysäyttää kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi

Suomen hallituksen koronavirukseen liittyviä linjauksia noudattaen Lentopalloliitto päätti pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi lukuun ottamatta miesten Mestaruusliigan seitsemää jäljellä olevaa runkosarjan ottelua, jotka pelataan tyhjille katsomoille kuluvan loppuviikon aikana.

Tänään torstaina piti pelata neljä naisten Mestaruusliigan puolivälierien ottelua, joita nyt tämän päätöksen mukaisesti ei pelata. Liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

– Teemme parhaamme sen eteen, että uusia ihmisiä ei sairastu koronavirukseen, Lentopalloliiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi sanoo.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä.