Loimu haki voiton Tampereelta

08/10/2017

[vc_row 0=””][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”896″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”897″ img_size=”large”][vc_single_image image=”901″ img_size=”large”][vc_single_image image=”900″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text 0=””]Raision Loimu otti kauden avausvoittonsa lentopallon Mestaruusliigassa Rantaperkiön Iskua vastaan Tampereella. Loimu vei ottelun suoraan erin 0-3 (18-25, 20-25, 18-25).  

Ensimmäinen erä alkoi tasaisena, mutta Loimu repi eroa Verneri Vetriön syöttövuorolla erän puolessa välissä, eikä Isku saanut enää kirittyä eroa kiinni. Toinen erä eteni samankaltaisesti. Iskulla oli ongelmia vastaanotto- ja hyökkäyspelissä, kun taas vierasjoukkueen peli kulki hyvin.

Iskun päävalmentaja Oskar Muurinen teki runsaasti vaihtoja, mutta niillä ei saatu aikaan toivottua muutosta. Kolmanteen erään Matti Hietanen vaihtoi yleispelaajasta hakkurin paikalla, ja Nico Nurmesniemi tuli toiseksi yleispelaajaksi. Hietasen hyvistä hyökkäyksistä huolimatta Isku ei kuitenkaan onnistunut kääntämään peliä.

Loimun hakkuri Gino Naarden hyökkäsi hyvin läpi ottelun, eikä jäänyt kertaakaan Iskun torjuntaan. Yleispelaajat Ossi Rumpunen ja Verneri Vetriö tarjosivat hänelle hyvää tukea ja hyökkäsivät niin ikään tehokkaasti.

Seuraavaksi Iskulla on edessään tuplaviikonloppu vieraissa. Lauantaina 14.10. vastassa on Kokkolan Tiikerit ja sunnuntaina 15.10. Sampo Volley.

Pelaajien kommentit:

Matti Hietanen, Isku:

Meillä sakkasi tänään vähän joka osa-alueella. Loimulla oli suht helppo syöttö, mutta teimme itse asioita huonosti: nostimme huonosti, passasimme huonosti ja hyökkäsimme päättömästi. Tiedämme kyllä mitä asioita pitää tehdä, mutta matka on vielä pitkä.

Vaihdoilla haimme muutosta viimeiseen erään, että saisimme vähän jotain korjattua, mutta se ei tuonut sitä kaivattua lopputulosta mitä haimme.

Scott Fifer, Loimu:

Tämä on prosessi meille, ja tulemme koko ajan paremmiksi. Gino Naarden pelasi hyvin, hän on meille johtaja paitsi fyysisesti kentällä myös henkisesti. Hänen pelinsä auttaa meitä kaikkia muita. Tänään oli helppo pelata.

Valmentajien kommentit:

Oskar Muurinen, Isku:

Meillä oli normaalia huonompi vastaanotto, ja se teki heidän hyökkäyksistään parempia. Viikon aikana harjoituksissa tekeminen oli hyvää, mutta silti emme saaneet edes 50% siitä tasosta peliin. Hietasta lukuunottamatta kukaan ei päässyt omalle hyvälle tasolleen, ja kaikilla on varmasti tekemistä oman pelivalmistautumisensa ja pelivireensä kanssa.

Huomenna tulemme taas salille ja aloitamme perusasioista. Homma täytyy pilkkoa taas pienempiin atomeihin. Meidän täytyy taas saada se tuki ja pohja pelaamiselle mikä meillä oli valmistavalla kaudella.

Christophe Achten, Loimu:

Olen todella tyytyväinen siihen, miten tänään pelasimme. Saimme itseluottamusta keskiviikkoisesta Suomen Cupin voitosta Vantaa Ducksia vastaan. Halusimme pelata tällaista peliä, pelaajat tekivät mitä heiltä pyysin ja se toi meille tänään voiton.

Parhaat pelaajat: Matti Hietanen, Rantaperkiön Isku ja Gino Naarden, Raision Loimu

LähiTapiola -pisteet:
3 Gino Naarden, Loimu
2 Ossi Rumpunen, Loimu
1 Matti Hietanen, Isku

Parhaat pisteidentekijät:
Rantaperkiön Isku: Matti Hietanen 19/+9, Mika Mäntylä 5/+1, Tomi Mutka 5/0
Raision Loimu:  Ossi Rumpunen 16/+11, Gino Naarden 15/+9, Verneri Vetriö 11/+8

Hyökkäys: 42% vs. 53 % (Isku-Loimu)
Vastaanotto:
46% vs. 35%
Torjunnat:
3 vs. 14
Ässät: 3 vs. 6

Ottelun tilastot: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=954&ID=31&CID=0&PID=0[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Wt0zGrA0Pkk”][/vc_column][/vc_row]