Loimu otti voiton Iskusta

28/01/2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Isku jäi yhä ilman kauden ensimmäistä vierasvoittoa, kun Raision Loimu voitti kotiottelunsa eränumeroin 3-0 (25-23, 25-16, 25-14).

Isku oli ensimmäisessä erässä vielä hyvin mukana pelissä, mutta erän loppu ratkesi osittain vieraiden virheisiin. Toisessa erässä peli repesi isännille, eikä Isku saanut enää käännettyä suuntaa.

– Toisen erän puolessa välissä kun peli repesi, meiltä napsahti selkäranka. Peli-ilme harmittaa. Hävisimme varsinkin hyökkäyspelissä ja puolustusten jälkeisten jatkopallojen pelaamisessa, Iskun valmentaja Oskar Muurinen sanoi.

Isku otti edellisessä kotiottelussaan pitkästä aikaa voiton, kun Vantaa Ducks kaatui 3-2. Vieraskentältä on kuitenkin tullut vasta kaksi sarjapistettä. Isku on tällä hetkellä sarjassa kymmenentenä, tasapisteissä yhdeksäntenä olevan Kokkolan Tiikereiden kanssa. Mahdollista on vielä yhtä lailla päästä pudotuspeleihin kuin joutua liigakarsintaankin.

– Tänä vuonna meillä on ollut hyviäkin vieraspelejä, mutta niistä ei vain ole tullut palkintoa. Pannukakkupelejä on ollut vähän. Joku henkinen lukko siinä ehkä on, että emme ole saaneet vieraspelistä voittoa. Täytyy miettiä miksi peli kuoli tänään kokonaan toisessa erässä, otettiinko liikaa paineita isosta pelistä vai oliko jotain muuta, Muurinen pohti.

Seuraavaksi Isku kohtaa vieraskentällä Kuopion LEKA Volleyn perjantaina 2.2. ja heti sunnuntaina 4.2. rovaniemeläisen Team Lakkapään kotikentällä Pyynikillä.

– Ei tule helppoa viikonloppua, mutta sillä tavalla rakennetaan viikon ohjelma, että molemmat ottelut klaarataan. Perjantain ottelusta tulee varmasti haastavampi, sunnuntaille ehdimme kyllä palautua. Nyt suunta on uutta viikkoa kohti, valmentaja Muurinen sanoi.

Parhaat pisteidentekijät:
Raision Loimu: Gino Naarden 17/+14, Janne Marttila 14/+9, Trent O’Dea 9/+9
Rantaperkiön Isku: Mika Mäntylä 13/+8, Matti Hietanen 10/+1, Tatu Härkönen 6/+5
Hyökkäys: 53% vs. 37 % (Loimu-Isku)
Vastaanotto: 35% vs. 51%
Torjunnat: 3 vs. 5
Ässät: 2 vs. 2[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.facebook.com/RaisionLoimu/videos/1838815099462543/”][/vc_column][/vc_row]