Joukkueen kesäkuulumisia!

18/07/2019

Rantaperkiön Iskun miesten joukkue pelaa myös ensi kaudella 1-sarjassa. Joukkueen uutena päävalmentaja on aloittanut Ahti Viita.

Isku on solminut tulevalle kaudelle farmisopimuksen 2-sarjassa pelaavan Aitolahden Riennon kanssa. Lisäksi yhteistyö Vammalan Lentopallon kanssa jatkuu myös ensi kaudella. VaLePa pelaa myös tulevalla kaudella osan otteluistaan Tampereella.

Joukkueen rakentaminen on vielä työn alla, mutta varmoja lähtijöitä on tällä hetkellä tiedossa vain muutama. Viime kauden pelaajista Mestaruusliigajoukkueisiin siirtyvät ainakin Joel Laakso (Raision Loimu) ja Ilari Toimela (VaLePa).

Päävalmentajana aloittanut Ahti Viita on valmentanut kahtena edellisenä kautena Aitolahden Riennon 1-sarjajoukkuetta. Hän on myös pelannut Iskussa vuonna 2006, jolloin Isku voitti Suomen mestaruuden. Joukkueenjohtajana toimii tulevalla kaudella Jukka Katila, ja fysiikkavalmentajana jatkaa Jarno Jokihaara.

– Ensi kaudelle riittävä tavoite on olla neljän parhaan joukossa. Liigapaikkaa voimme tavoitella ehkä kolmen vuoden päästä, jos nuoret pelaajat kehittyvät ja saamme pidettyä heidät joukkueessa. Päätavoitteena on saada omista junnuista pelaajia harjoitusrinkiin ja joukkueeseen. Lähellä sitä tasoa olevia pelaajia on, jos ei tänä vuonna, niin ensi vuonna. Meille on tärkeintä, että voimme tarjota omille junioreille jotain mihin tähdätä, pelaajasopimuksista neuvotteleva Kari Kallio kertoo.

Isku osallistuu tulevanakin syksynä perinteiseen Pietarin kansainväliseen turnaukseen 2.-8.9.2019. Lisäksi Oskar Muurisen luotsaama ruotsalainen pääsarjajoukkue Sollentuna on tulossa pelaamaan harjoitusotteluita elo-syyskuun vaihteessa.