Moskovan joukkue toi Iskulle turnauksen avaustappion

17/08/2017

Ensimmäisen erän voitto ja parantunut peli ei riittänyt, vaan Isku koki Platonovin turnauksen avaustappion kokeneelle MGTU Moskovalle erin 3-1 (21-25, 25-19, 25-11, 25-22)

Oskar Muurinen, päävalmentaja:

– Peli oli eiliseen verrattuna jo paljon parempaa. Vastuskin oli nyt kovempi, kun vastapuolella oli fyysisimpiä ja kokeneempia pelaajia. Harmittavasti neljäs erä jäi muutamasta pallosta kiinni, että oltais taisteltu viidennen erän voitosta ja laitettu kaveri ahtaalle.

Tomi Mutka, yleispelaaja:

– Ekassa erässä pelattiin ehdottomasti turnauksen parasta lentopalloa: hyviä puolustuksia, vaimennuksia ja hyökättiin fiksusti. Toisen erän puoleenväliin asti pysyttiin hyvin mukana, mutta sitten sattui huono rotaatio ja Moskovan pojat pääsi kuittaamaan. Neljännessä saatiin hyvin nostettua omaa tasoa. Tehtiin vähemmän omia virheitä ja erityisesti Mäntylä tuli peliin hyvin sisään ja hyökkäsi tehokkaasti. Piste pisteeltä mentiin ja erä olis voinut kääntyä kummin päin vain. Kokonaisuudessaan hyvin parannettu peliä ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan huomenna astetta kovempaa vastustajaa vastaan.

Parhaat pisteidentekijät:

Matti Hietanen 15+4

Tomi Mutka 13+9

Tatu Härkönen 6+3

Hyökkäys: 48% vs 39% (MGTU-Isku)

Vastaanotto: 58% vs 60%

Torjunnat: 9 vs 5.

Iskun lohkossa pelaavat lisäksi MGTU Moskova (Venäjä) ja Yaroslavich, Yaroslavl (Venäjä). Toisessa lohkossa pelaavat Zenit Pietari (Venäjä), Belogorie Belgorod (Venäjä), Stroitel Minsk (Valko-Venäjä) ja Dynamo Leningrad (Venäjä).

Turnaus järjestetään tänä vuonna kymmenennen kerran, ja Isku on ollut mukana joka vuosi.

Iskun otteluohjelma:
Pe 18.8. Yaroslavich, Yaroslavl (Venäjä) – Isku
La 19.7. Sijoitusottelut

Iskun joukkue Platonovin turnauksessa:

Pelaajat: Matti Hietanen (yp.), Tomi Mutka (yp.), Paavo Korhonen (yp.), Ilari Toimela (yp.), Nico Nurmesniemi (yp.), Tatu Härkönen (kt.), Nuutti Niinivaara (kt.), Mika Mäntylä (h.), Einari Koivisto (h.), Niko Lintula (l.), Joel Laakso (p.) seka joukkuetta auttamassa turnauksessa Mauri Kurppa (p.)

Päävalmentaja Oskar Muurinen, valmentaja Marko Järvenpää, joukkueenjohtaja/huoltaja Juha Salmela, manageri Timo Kivi