Paikallistaisto Iskun nimiin

29/10/2018

Isku kaatoi Aitolahden Riennon Pyynikillä erin 3-1 (19-25,25-17,25-21,25-12). Isku harjoitteli kovempaa syöttöpeliä ensi perjantain Cup-peliä varten, mutta vielä kokeilu ei tuottanut toivottua tulosta. Heikosta syöttöpelistä huolimatta Isku onnistui kuitenkin ottamaan täyden pistepotin hieman heikompaa vastustajaa vastaan.

Ensi viikon perjantaina 2.11. Isku kohtaa Suomen Cupin 1. kierroksella Mestaruusliigajoukkue Hurrikaanin. Joukkuetta valmentaa Iskun pitkäaikainen päävalmentaja Jussi Heino, ja Hurrikaanissa pelaa lainasopimuksella Iskussa kauden aloittanut libero Aleksi Mutka. Lisäksi yleispelaaja Tapio Toiviainen on nähty aiemmin Iskun paidassa. Hurrikaani johtaa tällä hetkellä Mestaruusliigaa.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentit ottelusta:

”3-1 –voitto lämmittää mieltä, vaikka peli ei ollut ihan sitä kaikkein kauneinta ja parasta. Harjoittelimme viikolla uusia asioita syöttöpelaamisessa ja lähdimme niitä tässä pelissä kokeilemaan ensi viikon peliä silmällä pitäen. Lähdimme syöttämään kovempaa ja uudet kaverit syötti hypäriä. Pieniä valonpilkahduksia oli alussa, mutta sen jälkeen alkoi tulla syöttövirheitä niin paljon, että vaihdoimme takaisin omaan leijasyöttämiseen. Fokus ei ollut siihen ihan kunnossa, vaan teimme myös leijalla liikaa syöttövirheitä. Kun saimme selkeitä syöttöputkia, lopetimme virheeseen, ja virheen päälle tuli aina huono vastaanotto tai suora vastaanottovirhe, jotka sitten rokottivat meitä. AitRi ei pelannut ensimmäistä erää lukuun ottamatta hirveän hyvin ja he antoivat meille mahdollisuuden ottaa peli hanskaan huonosta syöttämisestä huolimatta. Neljäs erä oli tasapainoisinta peliä, vaikka siihenkin tuli liikaa helppoja syöttövirheitä. Tänään mentiin erehdyksen kautta, opittiin asiaa ja kolme pinnaa pelistä kuitenkin tuli. Keskialueen peli oli meillä hyvää, ja Tatu (Härkönen) ja Tim (Lourich) tekivät meille paljon pinnoja. Hakkuripeli oli tänään kateissa, eikä kumpikaan hakkuri päässyt lähellekään omaa tasoaan.

Perjantain Hurrikaani-peli on meille sellainen pieni maali, johon harjoiteltiin tänään uusia juttuja. Ne eivät toimineet tänään, mutta uskon, että latinki on perjantaina vähän erilainen. Masa (Hietanen) huilasi tänään, mutta on perjantaina taas remmissä”