Rami Rekomaa lainasopimuksella Iskuun

06/11/2017

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”990″ img_size=”large” add_caption=”yes”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Keskitorjuja Rami Rekomaa siirtyy syyskaudeksi lainasopimuksella Rantaperkiön Iskuun Vammalan Lentopallosta. Rekomaa tulee Iskuun loukkaantuneen Nuutti Niinivaaran korvaajaksi.

Rekomaa (s. 1996, 196 cm) pelasi viime kaudella 1-sarjaa ja nousukarsintoja Akaa-Volleyn joukkueessa. VaLePassa Rekomaan peliaika on jäänyt vähäiseksi.

– Rami on pitkä, urheilullinen kaveri. Hän ollut VaLePassa pienellä roolilla, mutta seurasin hänen peliään viime kaudella 1-sarjassa ja siltä pohjalta on lupa odottaa, että rahkeet riittävät liigaan. Uskon, että tämä on hyvä ratkaisu Ramille ja tietenkin myös meille, kun saamme helpotusta hankalaan tilanteeseen. Täytyy kuitenkin muistaa, että hän nuori kaveri, jota täytyy myös kehittää eteenpäin, Iskun päävalmentaja Oskar Muurinen sanoi.

Mestarien liigan karsintoihin valmistautuvalla VaLePalla on kova keskitorjujaosasto, ja Rekomaa on jäänyt neljänneksi keskitorjujaksi kokeneiden Tommy Carmodyn, Jacob Guymerin ja Markus Kaurton rinnalla. Tämän vuoksi lainasopimukseen päästiin helposti.

– VaLePa näki myös, että on nuoren pojan etu päästä pelaamaan ja he halusivat päästää hänet auttamaan meitä. Molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä ratkaisuun. Syyskauden jälkeen katsotaan sitten uudestaan mikä on tilanne, Muurinen kertoo.

Iskun Nuutti Niinivaara joutuu leikkaukseen polven sidevamman vuoksi ja on loppukauden sivussa.

Rantaperkiön Isku pelaa seuraavan kotiottelunsa Lentopallon Mestaruusliigassa Oulun Ettaa vastaan sunnuntaina 12.11. klo 19.00 Pyynikin palloiluhallissa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]