Syyskauden viimeinen kotiottelu Iskun nimiin

03/12/2018

Isku voitti syyskauden viimeisessä kotiottelussa kyyjärveläisen Kyky-Betsetin erin 3-1 (20-25, 25-18,25-20,25-12). Tasapainoinen esitys nosti Iskun sarjakärkeen tasapisteisiin Maaningan Mahdin kanssa. 1-sarjan kärki on äärimmäisen tasainen, sillä syyskauden kääntyessä loppua kohden kuusi joukkuetta (Mahti, Isku, Hurmos, Kyky, LeKi, TuTo) on alle kymmenen pisteen sisällä toisistaan.

Isku pelaa vielä ennen vuodenvaihdetta vierasottelun Vammalan Lentopalloa vastaan lauantaina 29.12. Seuraava kotiottelu on loppiaisena 6.1. Kuortanetta vastaan. Kevätkaudella Pyynikillä on luvassa enemmän otteluita, sillä Isku pelaa kotonaan seitsemän runkosarjaottelua.

Valmentaja Oskar Muurisen kommentit:

”Ensimmäisessä erässä jäätiin kiinni yhteen rotaatioon, mutta muuten peli oli meiltä tasapainoinen. Varsinkin syöttöpeli oli meiltä kauden tasapainoisinta. Myös Hurmos-pelissä syöttö oli hyvää, mutta tänään ehkä vielä parempaa. Peli alkaa muutenkin loksahdella paikoilleen ja varmuus alkaa löytyä, vaikka jonkin verran helppoja palloja tulee vieläkin. Siihen nähden olen peliin tyytyväinen, että jouduimme harjoittelemaan tämän viikon vain kolmella tai neljällä pelaajalla, kun osa oli armeijassa ja osa sivussa Idän reissulta saadun flunssan takia. Syksy meni omiin tavoitteisiin nähdä kokonaisuudessaan hyvin. Ennen joulutaukoa olisi tarkoitus vielä pitää kova fysiikkajakso. Joulun jälkeen vapautuu neljä pelaajaa armeijasta, joten sen pitäisi helpottaa kevätkautta.”

Kyky-Betsetin parhaana palkittiin Martins Jansons ja Iskun parhaana palkittiin Matti Hietanen. Panimoravintola Plevnan nälkäisimmän pelaajan palkinnon sai Iskun passari Joel Laakso.

Kuvat: Pertti Flinck