Toimela keräsi palkinnot kauden päättäjäisissä

02/05/2018

[vc_row 0=””][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1462″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][vc_single_image image=”1463″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text 0=””]Vuoden 2018 liigakauden palkitsemiset:

Kauden tulokas 2017-2018:

Ilari Toimela

Kari Kallio seuratoimija-palkinto- ”Kauden seuratoimija”

Perustelut: Iskun eteen tehty merkittävä taustatyö, arjen ahkera puurtaja ja vastuullinen toimija. Toiminnan monesti näkymättömiä kulmakiviä.

2018: Pertti Friimäki

Juhani Vesanen-palkinto ”Kauden seurapersoona”
Perustelu: Seuran eteen tehty arvokas työ ja persoonansa likoon laittanut henkilö. Rohkea ja avoin henkilö, joka tuo Isku-brändiä aktiivisesti esiin.

2018: Milla Keränen

Sami Juvonen-palkinto  ”Kauden yllättävä teko”
Perustelu: Henkilö on työssään osoittanut ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta. Tuloksena saavutuksia, jotka ovat yllättäneet sekä seuran että muut sidosryhmät.

2018: Ilari Toimela

Veli-Pentti Jokitie-palkinto ”Kauden lahjakkuus
Perustelu: Kyseinen henkilö on ottanut lahjakkuutensa maksimaalisesti käyttöön ja saanut aikaan merkittävää menestystä seuran toiminnoissa.

2018: Matti Hietanen

Joukkueen taustavoima -palkinto
Perustelu: Tämän tunnustuksen saaja on toiminnallaan, yhtenä valmennustiimin jäsenenä huolehtinut ja tukenut joukkueen valmentautumista, jotta pitkäjänteinen ja kauaskantoinen harjoittelu kaikilta osin olisi mahdollista tällä hetkellä ja myös tulevaisuudessa.

2018: Jarno Jokihaara

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]