VaLePa saapuu Cup-huuman jälkeen Pyynikille

05/01/2018

[vc_row 0=””][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1224″ img_size=”large” onclick=”link_image” css_animation=”top-to-bottom”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text 0=””]Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä kotiottelussa paikallisvastustaja Vammalan Lentopallon. VaLePa tulee Pyynikille vain pari päivää Suomen Cupin finaaliturnauksen jälkeen, ja Isku on valmis haastamaan kivikovan vastustajan.

VaLePa päätyi edellisessä ottelussaan pistejakoon Sampo Volleyn kanssa, mutta otti kuitenkin lopulta voiton lukemin 3-2. VaLePan edellinen tappio Mestaruusliigassa on marraskuulta, kun taas joulukuussa            sarjajohtaja ei kärsinyt yhtään pistemenetystä.

Isku avasi uuden vuoden pohjoisen kierroksella ja kohtasi vieraissa sekä Oulun Ettan että Rovaniemen Team Lakkapään. Isku onnistui ottamaan molemmissa otteluissa vain yhden erävoiton, ja jäi ilman palkintoa hyvästä pelistä huolimatta. Pelin parantumisen lisäksi hyviin uutisiin kuului yleispelaaja Nico Nurmesniemen paluu kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Myös VaLePasta lainassa oleva keskitorjuja Rami Rekomaa jatkaa Iskussa kauden loppuun asti.

VaLePa pelaa edeltävänä viikonloppuna Suomen Cupin finaaliturnauksessa. Välierät pelataan lauantaina ja finaali sunnuntaina, joten sastamalalaisilla saattaa olla raskas viikonloppu takanaan. Sarjajohtajan vaihtopenkiltä löytyy kuitenkin kovia pelaajia. Joukkuetta tarvittaessa autteleva Lempäälän Kisan hakkuri Anssi Vesanen valittiin jopa joulukuun tähdistökentälliseen. Kaikkiaan VaLePasta valittiin tähdistökentälliseen kolme peluria: Vesanen, yleispelaaja Erik Sundberg ja joulukuun pelaajaksi nimetty passari Mikko Esko.

– Suomen Cupin finaalit pelataan edellisenä viikonloppuna, joten vaikea sanoa millä kokoonpanolla VaLePa tulee. Se on meillä kuitenkin niin sanottu yllätyspeli, jossa on vielä aikaa laittaa peliä kuosiin ennen seuraavia vastustajia, ennakoi Iskun valmentaja Oskar Muurinen.

 

Ottelu: Rantaperkiön Isku vs. Vammalan Lentopallo
Aika: ti 9.1. klo 18.30
Paikka: Pyynikin palloiluhalli, Ammattikoulunkatu 20, Tampere
Ennakkoliput: https://www.zupticket.com/rantaperkion-isku-vs-valepa-sastamala.html

Kiinnostavia lukuja:
Voitot-tappiot: 3-15 vs. 16-2 (Isku vs. VaLePa)
Hyökkäysprosentti: 44 vs. 50
Ässät/erä: 0,8 vs. 1,3
Torjuntapisteet/erä: 1,9 vs. 2,6
Joukkueiden keski-ikä: 23v. vs. 25,5 v.

Seuraa: VaLePan hakkurina saatetaan nähdä peräti kolmetoista liigakautta (1998-2011) Iskussa pelannut Anssi Vesanen. Lempäälän Kisassa pelaava Vesanen edustaa farmisopimuksella myös VaLePaa, ja hänet valittiin myös Mestaruusliigan joulukuun tähdistökentälliseen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]