VaLePan kausikortilla pääsy myös Iskun peleihin

19/06/2018

VaLePan kausarihaaste 2018-2019 toteutuu, korteilla pääsy myös Iskun peleihin. Extraetu jatkuu vielä heinäkuun ajan.

VaLePan kausikorttikampanjassa on tavoite saavutettu, 69 eurolla pääsee katsomaan kaikki runkosarjan ottelut! Eikä tässä vielä kaikki. Isku-yhteistyön myötä VaLePan kausikortilla pääsee seuraamaan myös Iskun 1-sarjapelejä. Nyt tamperelaisillakin on entistä parempi syy ostaa VaLePan kausikortti. Iskulle on tulossa tasokas 1-sarjajoukkue. Niitä pelejä kannattaa sastamalalaistenkin käydä katsomassa. Lisäksi kortilla pääsee myös VaLePan 1-sarjapeleihin.

Kausikorttikampanjan myyntiaikaa on päätetty jatkaa heinäkuun loppuun asti. Kortin varaaminen on helppoa VaLePan nettisivujen kautta.

Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa VaLePa lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on linkki kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 14 vuorokautta. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko.

Hyväksytyt maksuvälineet: Kausikortin voi maksaa yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla sekä maksukorteilla. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettaessa on oltava yhteydessä VaLePa:n toimistoon.

Kausikorttien toimitus: Kausikortit noudetaan nimeä vastaan VaLePa:n toimistolta tai sovitusti postitse.

VaLePan toimisto osoitteessa Asemakatu 14 on pääsääntöisesti auki ma – to klo 9-13. Juhannuksen jälkeisen viikon toimisto on suljettu.

Myös yritykset voivat ostaa kausikortteja netin kautta. Jos yritys haluaa korteista erillisen yhteistyösopimuksen, ottakaa yhteys [email protected]