Vuoristorataa Oulussa

17/02/2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Isku oli lähellä erävoittoa ensimmäisessä erässä, jossa tamperelaisilla oli jopa kaksi eräpalloa. Etta kuitenkin onnistui nousemaan tasoihin ja ohi. Toisessa erässä Etta otti heti erän alussa selkeän etumatkan, ja eteni sen turvin erävoittoon. Kolmas erä eteni tasaisena aina tilanteeseen 23-23 -asti. Sen jälkeen Etta kuitenkin otti kaksi viimeistä pistettä ja otteluvoiton.

– Ottelu oli vuoristorataa ja ailahtelua, pätkittäin hyvää lentopalloa ja välillä notkahduksia. Tuomarityöskentelyyn en ollut tyytyväinen. Tuomariratkaisut veivät meiltä yhden, jollei kaksikin erää. Syöttöpeli oli meillä tänään hyvää, mutta hyökkäyspuolelle peli tänään kaatui. Myöskään jatkopallopelaamisen laatu ei ollut riittävän hyvää, vaikka saimme puolustuksia, Iskun valmentaja Oskar Muurinen sanoi.

Seuraavaksi Isku jatkaa matkaa Pielavedelle, jossa se kohtaa sunnuntaina Sampo Volleyn.

– Huomenna lähdetään hakemaan omaa, tasapainoisempaa peliä. Pelaamme viimeisen pelin Sampoa vastaan Pielavedellä, ja oma tavoitteeni on, että Isku jättää huomenna lattialle kaikkensa. Olisi hienoa lopettaa vieraspelien kuiva kausi siellä, missä voiton ottaminen on aina ollut hankalaa, valmentaja Muurinen sanoi.

Parhaat pelaajat: Jiri Hänninen, Etta ja Mika Mäntylä, Isku

Parhaat pisteidentekijät:
Etta:
Joonas Jokela 19/+9, Jiri Hänninen 17/+10. Eetu Pennanenn 10/+4
Isku:
Matti Hietanen 16/+11, Mika Mäntylä 16/+7, Tomi Mutka 7/+4

Hyökkäys: 48% vs. 40 % (Etta- Isku)
Vastaanotto:
40% vs. 48%
Torjunnat:
6 vs. 8
Ässät: 3 vs. 5

Tilastot: http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=1197&ID=31&CID=0&PID=0[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]